Followers

Friday, March 20, 2009

L.O.V.E


time:12.56 a.m
date:20th mac
mood:blurr.
place:bilik hayyan
accompany by:sound of kipas,and bebelan yuni n yan sal bisnes law
aku nak cter sal LOVE? aku pon tak taw pe makne LOVE a.k.a CINTA ni sebenarnye.act,aku tegerak nak post sumtin bout LOVE ni coz aku de tebace 1 ayat ni kat fs kak n*****...sal keikhlasan:

keihklasan itu umpama seekor semut hitam,
diatas batu yg hitam,
di malam yg amat kelam,
dimana ianya wujud tapi amat sukar dilihat.
1stly,aku pon naek penin gak nak paham pe yg nak disampaikan oleh pencipta ayat ni,tapi aku rase LOVE a.k.a CINTA ni de byk kaitan ngan keikhlasan.ni dr pandangan aku la,kalo korg tanak stuju or rase pe yg aku nak cter lg ni ngarut,STOP READING RITE NOW! hmmmm(aku mengeluh....) mood aku skg not in a good mood, so many thing for me to think! i wish im at my mak ketiak rite now! or amalina be by myside! atee,aku nak hug ko skg gak! huh...(lg sekali aku mengeluh....) ok izan,enuf bout the bebeling...back to ape yg aku nak cter sebenarnye...

LOVE...dlu aku penah jatuh cinta n bercinta ngan sorg lelaki ni(aku bukan lesbo)...dat time aku rase all the thing aku wat just to make sure that he will be happy and owis be the happiest guy in the world by having me as his gurl.but now aku realise yg die myb tak sehappy yg aku rase mase aku dok ngah hangat becinta ngan die dlu.finally he left me alone.ngan ayat yg terakhir die text aku "bye".dat time aku ngah betungkus lumus nak hadapi aku nye ups(ujian pertengahan semeste) kat matrik.nanges? 4 sure aku nanges.almost 3 years then....its ended just like dat.

pe yg aku nak bgtaw kat sni,CINTA ni mesti penuh ngan keikhlasan! tapi ble korg kne khianat or lam kate laen ditinggalkan.jadikan mende as a pengajaran lam idup,yg lepas ni korg or aku sendiri takan mudah menerima seseorang atleast kite btul2 ikhlas nak terima die and die pon ikhlas terima kita seadanya.

p/s: i wish i can hear ur voice rite now.
and thank to kak nayma.





7 comments :

  1. izan! aku syg kt ko taw. smpi bile3 aku ade ngn ko even lame mane pown kite x jmpe

    ReplyDelete
  2. jiwang jgn bace adli...
    im not in a good mood now...

    ReplyDelete
  3. hmmm,,
    aku ni mcm hang la!
    hahahah

    ReplyDelete
  4. im alwayz wif u bebeh!
    n once again..jd la seorg yg choosy..hehehe..
    pilih betol2..lam erti kate laen, marilah kte jd memilih..

    juz ckp pe yg aku nak ckp..im not a go0d advicer or a go0d talker..huhu..

    bi terabor..

    ReplyDelete
  5. to nada:
    dats y la aku suka bc blog ko...
    huk3~~

    to atee:
    i noe dat babe...
    dat u owiz wit me...
    =))
    dun wory,bi aku pon same...
    hahaha

    ReplyDelete
  6. hey gedik..
    huhu..
    sy sudh meng'link' kamu..
    kamu bila lg..
    hee~~

    ReplyDelete

leave me some words ;)