Followers

Thursday, March 05, 2009

~~missing u back!~~

Oh Bulan..
Enggan melayan diriku lagi
Pabila airmata membasahi pipi
Dan lagu lagu di radio seolah olah memerli aku
Pabila kau bersama yang lain


Adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarnya ku mengharapkan di sebalik senyumanmu itu
Kau juga menyintai aku


Ku enggan berpura pura ku bahagia
Ku enggan melihat kau bersama si dia
Oh ku akui cemburu
Mula menular dalam diri
Pabila kau bersama yang lain


Adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarya ku mengharapkan
Di sebalik senyuman mu itu
[ Dan Sebenarnya lyric found on www.lirik.tv ]
Kau juga merindui aku


Pabila kau merenung matanya
Ku rebah jatuh ke bumi
Di saat kau benar-benar mahu pergi
Seperti ku bernafas dalam air


Adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih.. bersemadi untukmu
Dan sebenarya ku mengharapkan
Di sebalik senyuman mu itu
Kau juga merindui aku


Oh...


Dan Sebenarnya ..
Dan Sebenarnya ..
Aku rindu ..


Dan Sebenarnya ..
Dan Sebenarnya ..
Aku tak mampu .. tanpamu..

11 comments :

  1. miss sape ni babe?
    huhu..
    jgn miss mr jepoongek 2 suda eh.. ;))

    ReplyDelete
  2. huh,mr jepoongek?sape ke ape bnd 2?xP

    ReplyDelete
  3. hanya aku n atee mengerti.........


    hak3....
    tp atee,seyes rindu die gler2!!!!!!
    ntah nape ntah...
    huk3~~~

    ReplyDelete
  4. haha,aku nk mengerti gak wei..blur2 ni..-.-"

    ReplyDelete
  5. Hehe.
    lagu ni buat aku rindu time matrix dulu~~
    haha..fes time aku dengar lagu ni kat matrix.
    huk2. adeh. tringt! :))

    ReplyDelete
  6. izan, jgn dipikir la die 2..wat nyemak je..n alep, x yah ngerti..hahahaha..
    nada, lagu ni pon mengingatkan aku pd org yg 1st2 bg aku lagu ni..then mia cam shittooo..huhu..(macam aku punye blog je nak komen2.haha)

    ReplyDelete
  7. hahaha...
    korg ni...
    nway thanx atee...

    miss the moment je,tak miss die pon!
    hahaha

    ReplyDelete
  8. lagu la...
    tajuk dan sebenarnya,
    penyanyi,yuna....

    femes la deli lagu ni...
    try la dengar....
    awek yg nyanyi lagu ni pon cun.

    ReplyDelete
  9. nih lagu yuna nih.
    kat blog aku lagu dye gak.
    rocket tajuk dye.
    layan2 ;D

    ReplyDelete
  10. nih lagu yuna nih.
    kat blog aku lagu dye gak.
    rocket tajuk dye.
    layan2 ;D

    ReplyDelete

leave me some words ;)