Followers

Wednesday, March 11, 2009

waaaaaAAAaaaaAAaaaaAaa....

aku nak balik umah.tapi khamis ni aku da terdaftarkan diriku masuk eksplorace under fakulti lak.macam mane ni.hua3~~~ aku nak balik,da rindu gler ni nak balik umah,agak lame la aku tak balik umah ni,sampai mak aku da perli2 da kate tak ingat kg ke.huk3~~~terase aku!
da plan macam2 nak wat tyme kat umah nt. =(

pg td plak exam stat yg susah macam nak kasik aku gilak jer kat lam dewan tuh! dah la sakit perut+sejuk! mmg wat mood aku down gler ar tyme jwp stat td,ntah la.tak dapat aku nak bayangkan rsult aku nt,jgn failed dah la.stadi bagai nak giler dah,tp still tak dapat jawap gak..

aku tension!!!!!!!!!!!!!

8 comments :

  1. huhu..saba2..
    nnt bole la blk punye..
    x dpt ke nak kenselkan explorace 2?

    ReplyDelete
  2. aku pong rase cam mls je nak g..wahahaha...
    aku nak settlekan tuto n keje law dlu.
    sok kot aku balik...
    nak ikot?

    ReplyDelete
  3. balik je.duk umah memng lyn~~ xP

    ReplyDelete
  4. cadangan yg bernas alep...
    akan ku turuti perintah mu itu...
    wahaha

    ReplyDelete
  5. nak ikot balik bole?
    pleaseeeeeeeeeeeeeee~

    RINDU KAT UMAH GAK.
    TAPI JAOOOOHHHHHHHH~

    ReplyDelete
  6. tahniah.
    anda diberi award.
    rujuk d page sy.

    ;p

    ReplyDelete
  7. ahhahahha...padan mukeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete

leave me some words ;)