Followers

Wednesday, September 16, 2009

jangan bawa kereta laju2~


ahad lepas last paper mid sem aku. paper M.A (managerial acc). boleh jawap ke tak? ntah la,same2 la kite menunggu result yg bakal di keluarkan nt. jawap tu bolah la,nak kate betul tu,bukan aku yg mark paper kan? so tak berani nak kate ape2..huhuhuhu

paper M.A 2jam je.stat kul3 ptg- 5ptg. then wak kate nak dtg hantar towel yg aku tempah kat dia untuk program khidmat masyarakat. memula ingat nak ajak wak berbuka kat luar je ngan kwn2 aku. tapi wak ajak berbuka kat umah kwn sekelas die plak kat bandar baru bangi. segan la.

yela kan,kwn wak bukan nye kenal aku sgt pon,myb die ajak wak je,bukan ajak aku. setelah di pikir2 and di renung2 aku ikot je la wak berbuka kat umah kwn sekelas dia tu. kesian plak kat wak,ye la. da la dtg jauh2 anta towel aku tempah then takan la nak biarkan je wak sensorg berbuka umah kwn dia tu. da la kwn wak perempuan.

pas isyak kuar jap minum2 ngan wak,then wak balik damansara. ade la borak2 sket. dah nak dekat 2 tahun gak la aku tak jumpe die. makin sehat nampak nye. hehehehe (ampun wak)

tapi wak still cam dulu ;) sayang dengan kwn2.

mase otw nak balik tu,wak da gerak dulu. so aku kat belakang la. nak bawa moto lelaju pon wat pe kan? dekat je kot tempat aku minum ngan ukm. mase nak kuar dr trafik lite tu,ade keta dr arah kiri aku laju gler. then dengan gaya gagah berani aku cuba elak. lalu terbabas masuk ke dalam rumput kat trafik lite tu.

adeh! malu ai!

sakit! luke!

makkk....

mmg cuak la aku time tu...
nasib la de org tolong angkat moto aku.

ape yg ade lam fikiran aku time tu,jgn la patah lagi tangan aku. nak raye ni...

nasib la luke kat tangan sikit and lebam2 kat peha and lutut kiri aku.

p/s:jgn bw kereta laju2,kesian la kat org2 bawa motor cam aku ni ;( kang jatuh lagi duit hantaran kahwin aku...tamo2~



9 comments :

  1. ish izan ni....
    da bape da turun duit hantaran tu? huhu..

    len kali ati2 la..
    :(

    ReplyDelete
  2. ko!
    bwk moto at2 weh!
    skg nie cm2 jadi!
    tkt aq!

    ReplyDelete
  3. siap mention jatuh duit hantaran kagi..hehehe..klaka la izan ni..

    ReplyDelete
  4. hati² la dik...muda lg tu kang x merasa nk awen...hikhik...

    ReplyDelete
  5. Salam yg.

    hati2 owez taw..
    huhu..cian dier.

    be strong.okke da la ni?

    ReplyDelete
  6. la..
    ish3

    kecian izan
    xpe,
    stkt pth tgk muka cun lagi
    hantaran still xturun
    ahaha
    *gurau je
    ati2 ye dik :P

    sya pun balik kelantan drive sendiri
    doakan sya selamat smapi kelantan yer!!
    hehe

    ReplyDelete
  7. alahai, sedihnya... jatuh saham dah tu... haha...

    ReplyDelete
  8. owh, ok... tp ak yg bwk keta pun slalu maki2 org yg bwk motor.. main terjah jerk jalan tu...

    ReplyDelete

leave me some words ;)