Followers

Monday, September 21, 2009

pre-raya

muke org tak puas hati coz baju raya yg di tempah tidak mengikut spesifikasi yg di tetapkan! oleh kerana itu,aku pakai baju pi kuliah je! hahaha<--gelak suke ohhh

haishooo...shuhhhh! fuhhh....apa ni? bersawang merata! blog sapa ni??? apa punya malas tuan punya blog ni??? nak kene maki tul la!

mohon maaf zahir dan batin ya kepada kalian semua. di hari baik bulan baik ni marilah kita sesama kita memaafkan apa yg tersalah dan mengalalkan apa yg terlebih ;) iye tak?

semalam raya seperti biasa,teratak hj.salleh ni tiap2 tahun meriah. aku sampai rumah tghari jumaat lalu. balik dr ukm naik komuter trus sampai tg.malim. 1st time ohh aku naek train balik rumah. dr perkiraan aku ada banyak kebaikan menaiki train berbanding bus.

so,lepas ni aku rasa nak naek train je balik. malas dah aku nak rempuh naik bus. oleh kerana itu, aku telah wat perkiraan:

if aku balik rumah naik bus,
tambang train dr ukm-bandar tasik selatan : rm 2.40
tambang lrt dr bandar tasik selatan-plaza rakyat : rm 1.70
tambang bus dr pudu raya-tg.malim : rm 7.00
total rm 11.10

if aku naik komuter trus dr ukm ke tanjug malim tambangnye???
cube teka...teka laaa~

pap! ngade ah ko izan! cakap je la brapa!
rm8.90 je!!!! percayalahhhh~ hahahahaha

mase? lebih kurang je. aku naek komuter dr ukm lam kul 10.36 pg and sampai tg.malim lam kul 1.15 petang...

so dikesempatan ini aku ingin menyusun sepuluh jari tangan(kaki abaikan dulu) memohon maaf sekiranya aku menyinggung mana2 perasaan,menghiris mana2 hati,mengabaikan mana2 tanggungjawap,dan memintas mana2 jalan...

maafkan diriku yang kerdil ini kawan-kawan ;) -->cerita tade kene mengena ngan kesimpulan...layankan aja,kang aku majok tanak update blog sape susah??? korg gak kannn...(ade korg kesah ke?) hahaha

oleh kerana tajuk entry ni pre-raya,sila nantikan kesinambungan cerita raya aku. kata puasa sebulan kan,so raya pon berapa bulan kengkawan? ye! tepat sekali! 11 bulan! hik3~ semakin tak sabar korang nak dengar cerita raya aku semakin malas aku nak update.

oh,izan tolong lah sedar diri...hahahahaha


oleh kerana pic raya semua kat lam kamera akak aku and belum di transfer ke dalam laptop,so layankan je dulu pic aku syok sendiri di pagi raya. comelkan aku? sila jgn nafikan sebab tak baek menipu...lalalala~

p/s:sape ntah janji nak dtg umah aku then ley plak bg alasan mak die tak kasik dtg, ceit! ingat aku nak caye? blahhhh~



5 comments :

  1. baju sya langsung xsiap
    xde baju raya
    pakai y thn lepas je
    sob3 ;'(

    selamat hari raya yek
    maaf zahir dan batin

    p/s: amboi3..mekap sakan na pg raya
    hik3

    ReplyDelete
  2. Slmt Ari Raya Dik..bila nak jalan² ke Manjung..meh la singgah raye kat umah kak t lak.. :)

    ReplyDelete
  3. haha..awat ngn baju tuh norizan oii. selamat hari raya taw izan. mintak maap bnyaaak2 kat ko kalo aku ade silap taw

    ReplyDelete
  4. haha..awat ngn baju tuh norizan oii. selamat hari raya taw izan. mintak maap bnyaaak2 kat ko kalo aku ade silap taw

    ReplyDelete

leave me some words ;)