Followers

Thursday, August 04, 2011

Disebalik Tabir Kenduri

Hai, salam.

Ramai yang dok sok sek sok sek kat aku duk tanya nama pengantin. Aku namakan Kak Dina and Abg Ayep. Nama sebenar dirahsiakan padahal yang tadi lah nama sebenar mempelai. Sebenarnya cukup ramai yang menjayakan walimatulurus ini. Kalau nak disenarai pendekkan namum ianya tetap akan panjang. Oleh itu, aku hanya menamakan dengan :
  1. Orang-orang Trolak.
  2. Orang-orang dari Parit Buntar.
  3. Orang-orang dari Pulau Pinang.
  4. Sedara mara yang hampir membantu.
Keindahan disebalik tabir hanya mampu diceritakan dengan gambar. (padahal malas nak mentaip kerana keadaan diri yang telah lemau). Oleh itu, tayangan gambar akan bermula.

mana nak dapat tukang cuci hebat lagu ni. orang kampung dengan sedara mara hang rajin lagu ni dak?
tu diaaaaa, dengan pak-pak sedara cuci. hang pa ada?

garu belakang sat. Lengunh dah pinggang aku ni.

usah kau nilai pada tulang yang nampak. Polis ni weyh.
orang perempuan taw apa? makan ja. hahaha

special from parit buntaq! Kampung hang ada? okey ada.

tarik dalam jag je senang. Rasa tu yang penting.
Very-very BIG THANKS kepada semua yang membantu menjayakan walimatulurus ini. Sesungguhnya jasa baik anda akan Hj.Salleh sefamily kenang. Dan turut Pak Lang and family kenang.

with❤:izan®

3 comments :

  1. wah
    meriahnya
    pakat2 ramai tolong
    best2

    ReplyDelete
  2. well. are my blog does not exst i ur FAMILY LIST?...ni nak nanges nih.haha

    ReplyDelete

leave me some words ;)