Followers

Tuesday, March 01, 2011

Sungai Tekala

Selepas berpenat lelah menjadi spiderman memanjat Bukit Broga, kami ke Sungai Tekala. Tapi malang tidak berbau, aku tak bawa baju. Dah macam pantun pula. Memang sungguh aku tak tahu nak ke sungai tekala selepas tu. Jadi memang la aku tak bawa apa-apa persalinan. So aku tengok je la bebudak ni mandi.Eh silap. so aku tengok je abang-abang dan kakak-kakak ni mandi. 

Aku hanya menjadi pemerhati kot-kot kalau ada yang nak lemas ke hape kan boleh la aku menunjukkan skill penyelamat aku walaupon aku sebenarnya tak pandai berenang. Ada sesiapa nak ajar saya berenang? Boleh personally sms saya untuk mengajar saya secara percuma. Tapi kompem Alan yang reply SMS tu. HAHAHA. Alan nanti awak ajar saya berenang eh? 

Kita pendekkan lagi cerita ya anak-anak. Sebab bonda pon dah malas nak taip panjang-panjang. Kalau nak tahu cerita sebenar nanti korang tanya je la direct kat bonda okey. Tu pon kalau bonda ingat la. Maklum lah, kalau korang baca blog bonda ni pon cerita ni dah berpuluh tahun yang lepas. RAM bonda ni dah berkarat time tu.

Kita tengok gambar je la eh.

p/s : kalaulah aku bawa baju mandi time ni, aku tak buat entry ni. Sebab jadi entry 18SX! HAHAHA

with❤:izan®

1 comment :

 1. hahahhaha...
  ske2!!!!!!
  pdan mke mksu..
  spe soh xbwk bju???
  best tw mndi at ctu!!!

  ReplyDelete

leave me some words ;)