Followers

Friday, August 14, 2009

JUMAAT penghulu SEGALA HARI

hari ni jumaat? esok hari apa? sabtu kannnn? yeay! i like sabtu sebab esok cuti. tapi esok ade koke(kls khidmat masyarakat). then angah aku nak dtg. sebab tu aku lg suke hari sabtu dr hari ahad. angah jgn lupe dtg eh ;)

jumaat aku just ade kls IT je pagi td. semalam hari khamis. so sememangnye aku suke jugak hari khamis.<--baek ko cakap je semua hari ko suke izan hoiiii! gagaggaga~

oleh kerana aku agak lambat tdo malam tadi so siangnye agak kemengantukan...maafkan saya dr rosmah.kls dr best tapi mata saya tak mampu untuk bertahan,sekali die soh bw kuar kertas jawap kuiz,hamek ko!

tebeliak mata aku cungap2 nak carik jawapan..hahahaha..wanie lg la,da siap kuar kuliah lg sebab kumat tunggu dia kat luar dewan kuliah. gler sayang ar kumat kat dia,sanggup kot dtg dr kelantan semata2 nak jumpa wanie...bayangkan la,8 jam perjalanan naek bus...ish3~ happy for u dear ;) muke wani comel je. apehey aku muke sangap gler ni??? lyn tak pandai nak snap pic aku...

kite kongsi tips nak kasik hilang ngantuk k ;P amalkan...ianya terbukti berkesan. sila pastikan bentuk mulut anda seperti mulut aku and wanie ;)

semalam melepak kan diri kat pesta konvo. pesta konvo kat ukm da start. since rabu lepas untill next selasa. malam td ade perasmian pesta konvo. yang besh nye ade bunga apiii... adam,ade bunga api adammm <--ajak ibu dtg (adam is anak buah aku,ibu is akak aku) harap maklum,sebab lepas ni aku malas nak terang lg. gila nyampah ar ayat aku nak baca kan? hahahaha

bunga api semalam. nak tengok tapi aku takut sebenarnye. nasib ada yuni. so aku tgk sambil melekat2 sebelah dia. aku rasa cam percikan bunga api tu nak jatuh atas muka aku je...hahahaha..tapi yg best semalam atee tgk bunga api ngan ttm die ;) hik3~ aku and yuni malas nak kacau daun,so aku yg single and yuni yang mingle duk jauh2 sket dr org2 yg ade skandal...hahahaha

video


sempat la rekod sket. lam takut2 pon sempat ni. saje nak kasik adam,kakak and ana tengok ;) angah,bawa la deme mai sini ;)

balik dr pesta semalam aku ade wat satu panggilan misteri terhadap seorg blogger ;P misteri la kononnn <--ade yg kene sepak lelaju nieh ;P and i think we having good conversation. dari mane aku dapat no? sapa? lelaki ke perempuan? biarlah rahsia...seperti biase la kan,tak semua ley cter kat lam nie, if dulu tak ramai org yg aku kenal bace so ley la nak lepas2 kan geram and feeling2 gatal kat lam blog. but since ramai org yg aku kenal lam blog ni aku jadik malu2 ubi nak terus terang...ceit! pirahhh ko izan! miahahahhaha

jap lg lam kul 2 ptg atee akan amek aku pi anta family die ke KLIA. family dia akan ke tawau lam 3 hari. dr jumaat sampai ahad ni. so unser apaknye akan di tinggalkan kepada athiah halmy ;) i likeee ;P

sambungan bab 5 dr entri yang lepas-lepas. setelah sekian lama aku and alfonso menyepikan diri,tibe2 mase kls bisnes comm semalam alfonso and his geng duk sebelah aku lam dewan kuliah. so far,aku and alfonso borak cam biase. but still ade cam something yang menghadkan aku and alfonso tuk kembali seperti sebelum ini. aku rase we just need time.but aku rase lebih selesa dari tak tegur and wat cam tak kenal je. this is much much better..thanx alfonso ;)


alfonso perli mate aku sakit last week,so die conteng buku biss comm semalam. kureng asem u! atee,die siap gune name ko as pelakon tambahan ;) nampak tak tu?? ko pi marah die..hahahaha

lupe nak bgtaw kan. aku tak jadik nak pi program anak angkat kat terengganu tu. bukan sebab aku tak jadi nak join. tapi sebab program tu di tunda ke tarikh yg lom dapat di pastikan. so INSYAALLAH if aku dapat join mmg teringin sangat nak pi. aku tak pernah pi terengganuuuuuu oh ;( huk3~~~

p/s: minggu ni akan wujud sesuatu yg indah lam hidup aku ;) <--ayat nak bonga2..padahal semua org ada kot menatang ni ;P arghhh,tak kira nak bangga gakkkk! hahahahahampeh! ;)



10 comments :

  1. ha atiah dah ader kete...so x ayh la dtg anto tettt....

    ReplyDelete
  2. i'm in kelantan so my weekend already started.
    to izan: have a happy weekend!!!
    :)

    ReplyDelete
  3. datinIzan,
    datok sampai ukm maghrib tadi.
    kul 8.30pm g pesta konvo dengan coursemates.
    pastu g uptown damansara.
    kul 2am baru sampai ukm.
    penat.
    huhuhu.
    p/s: sori tak reply sms. datok x topup lagi.

    ReplyDelete
  4. best ah tengok fireworks..huhu..

    ReplyDelete
  5. fuyooo!!
    pesta konvo ada bunga api tu..
    tp masa aku konvo dapat bunga..hehhe..api nya dh padam...

    ReplyDelete
  6. miss Izan,
    jg perangai ekk dok dlm kelas.Klu Cik Cookie jd Dr tuh dah lm suh present kat depa.hamik ko..study smart k.

    ReplyDelete
  7. cc-->adeh! da kene marah ke ni???

    Mr.Homosapiensz--> nanti aku grad ko bg la bunga api gak! aku nakkk ;)

    k.A-->misteri nusantara ;P

    ReplyDelete
  8. arnamee-->betul2~~

    Pa'An-->kaoi tgk ngan aku lg indah kot ;) hahahaa

    Shahrul (Nama Sebenar)--> sokey datok ;)

    Fariena-->da dapat da pon kan ;)

    ReplyDelete

leave me some words ;)