Followers

Monday, August 31, 2009

tanak balik

pagi dirumah amatlah berbeda di ukm. hehehe...opkos la kan sebab kat umah ade mak ayah kat ukm ade sape? katil meja lemari??? huh! bosan.

sempena 31 ogos ni aku nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN NEGARA kite kali ke-52. malam td layan cter HATI MALAYA dengan yuni and aty,deme ikut aku berpuasa dirumah. and tanpa ku sedari <--lagu raye la plak kan??? air mata ku mengalirrrr...sob3~ bagaimana susahnya tunku dan org2 melayu tatkala dulu kala berusaha mendapatkan kemerdekaan untuk tanah air kita.

if nak cter sal sejarah kemerdekaan negara kita ni kompem la kan berpage-page aku nak taip. so secara ringkasnye...

MERDEKA KAH KITA????

aku rase untuk aku,aku sudah mengecapi beberapa kemerdekaan lam hidup aku.

1)aku mampu melepaskan diri dari cengkaman internet sejak akhir2 ni. <-- gilak ar tenet cam penjajah plak kan?? hahahaha
2)aku da mampu mengfree kan pale otak aku ni dr pikirkan sal kesenangan org laen berbanding aku sendiri.
3) tanak share ley??? ;P

ley tak aku tanak blik ukm? sebab ape? sebab asik kene paksa wat keje jeeeeeeeeee..tak suke oh. aku bukan jenis yg suke mengikut arahan. biar hati aku sendiri rase nak wat then aku akan wat. so hasilnye aku akan berpuas hati. lantak la org laen nak kate ape pon janji aku sendiri rase nak wat. ni bila ade prg pakse2 nt aku kene gak wat tapi hasil nye aku sendiri takan berbangga. even sebagus mana pon hasil nye,hanya akan ku pandang sebelah mata ;P <--mampos gedik k ayat ko izan!

p/s: duk umah rase cam da nak raye plak..;))





9 comments :

  1. datinIzan,
    jom kita dok umah je sampai raya.
    (mamposlah takboleh amik exam nanti)
    hahaha.

    p/s: bz ye datin.

    ReplyDelete
  2. duduk ler rumah

    ponteng kelas tak apa

    ReplyDelete
  3. melepaskan diri dr intenet sbb lepetop masok icu..
    heheheheh

    ReplyDelete
  4. atee-->aku da dapat lappy ;) tapi bukan bbchuk! ;(

    luffy-->haishhh,ajaran sesat ko ni!

    k.A-->selamat juga ;)

    ReplyDelete
  5. cc-->salam merdeka ;)

    shahrul-->duk umah sape? datok ke datin? hahaha

    ReplyDelete

leave me some words ;)