Followers

Wednesday, February 24, 2010

special entry for me

sapa sangka cempedak boleh jadi nangka. dan siapa sangka beras boleh jadi bubur nasi. dan siapa sangka miss izan akan di kenang di blog mereka.T____T. wawawahhhhh..ayat memang very the nice kan. firstly dan bukan nya lastly,ucapan ribuan terima kasih kepada atie,luvida,danamalina kerana menyediakan entry khas sempena my birthday. tak sangka boleh jadi disayangi sampai begini. korang,tak yah kahwin la eh. jom kahwin ngan aku. lesbo lesbo lesbo! hidup lesbo. hahaha...

tak tak tak,i tak lesbo ok mr.izan. u jangan risau. cuma u dapat awek yang terlalu disayangi ja. so u kena jadi apa? apa? i tak dengar laaa..ha,u kena lebih menyayangi i dari mereka. kalau tak i cabut lari kahwin kat siam dengan mereka-mereka ini. so u pilih,nak sayang i lebih ke nak sayang i lebih lebih lagi? nampak macam tak da pilihan ja kan? maknanya, apa pon terjadi u kena sayang i jugak. wah! seperti princess control kau izan. memang, i memang princess control.

sekarang tengah menikmati camior dari yona. sungguh asyik. kalau mak mertua lalu kat belakang pon i tak perasan sebab beliau tak lalu kat depan. kalau lalu depan, i jemput beliau makan sekali ;)

hidup terasa sangat indah dan lengkap kalau buat baik di balas baik. bukan buat baik di balas taik,rasa macam nak kumpul buat baja taik ayam. hais! apa ni izan. cakap benda-benda kotor? not nice la...ok,im sorry. no more word t**k lagi. akan ada hanya tinja. boleh?

dan kepada yang wish di facebook,calling-calling and smsing. sangat-sangat terima kasih. sebagai tanda penghargaan. aku jamu kan dengan jamu surut perut ini. eh no no no,jamukan dengan penyedap mata memandang. nah! amek kau...

holoh holoh holoh..makin berusia makin lawa. anak sapa la ni. yes! tepat..anak hj.salleh. i give u 10 points!




11 comments :

  1. heppy belated besday!

    *ini pun komen khas tuk tuan blog.hehe

    ReplyDelete
  2. seronok kan ada kawan yang ingat pada kita.. yang penting susah dan senang bersama kan...

    Tak ada Iklan Nuffnang, Jgn Risau….

    Ekonomi Malaysia Dah Pulih???

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday...dah layak kahwin ni...hik3...

    ReplyDelete
  4. thanks ;)
    terasa sangat istimewa bila di komen.
    hahahaha

    ReplyDelete
  5. adli,kenapa gelak2 macam tu...
    ada yang nak kena cubit-cubit manja niiiiiiii...

    ReplyDelete
  6. si dia kan dah kerja... boleh la kahwin. hehe...

    ReplyDelete

leave me some words ;)