Followers

Wednesday, June 02, 2010

today is your birthday ;)

selama 2 tahun aku duduk dekat UKM ni aku hanya boleh dikatakan rapat dengan seorang sahaja jejaka. aku bukan jenis yang mudah nak rapat tanpa sebab, dan kebiasaannya aku akan cuba untuk merapatkan diri dengan mana-mana jejaka atas alasan "owh,dia ni satu group dengan aku,so kena rapat. nanti kalau aku tak nak pi mana-mana perjumpaan boleh buat muka kesian" HAHAHAHA

namun, aku tak tahu kenapa aku boleh rapat dengan jejaka ni. nak kata aku satu group dengan dia? pernah sekali je. eh,u ingat tak time kelas tutorial akaun. semua orang kenal u. i pon pelik kenapa macam i seorang je tak kenal u ni. then u dengan i dapat satu group untuk buat tutorial akaun. dengan yona and seorang lagi budak perempuan cina. that time baru i kenal yang u ni gila peramah sampai naik menyampah. huh! dalam hati i, banyak cakap betul la budak ni. HAHAHAHA

then u mintak no telefon i,dengan alasan nak hantar mesej SELAMAT HARI RAYA. memang u hantar,tapi i tak dapat nak agak dari sapa. sebab u tulis nama singkatan u je. mana i nak faham. tulis pula dengan nama glemer. ouh! memang mampos i nak faham and reply mesej u. HAHAHA. ini adalah ayat untuk mempertahankan diri dengan mengatakan "SAYA BUKAN JENIS YANG SUKA-SUKA REPLY MESEJ TAK DIKENALI" blah!

but,macam tu je la hubungan kita. bila u buat short sem dengan yona. i tak tahu kenapa i boleh jadi makin rapat dengan u. bila i ada masalah i akan cari u. sebab i rasa macam u saje yang boleh selesaikan masalah i. sedangkan u just dengar dan menyampuk seperi biasa sebab u memang banyak cakap. i rasa senang nak share everyting dengan u. even u berlainan jantina dengan i,u faham apa yang i rasa. walaupon kadang kala i sering bercerita masalah i dengan nada tangisan dalam kerinduan...T___T. HAHAHAHA.

whatever pon yang pernah berlaku dalam hidup i antara u dengan i. it is still the best moment to remenber my friend ;) and sempena ULANG TAHUN KELAHIRAN U untuk kali ke-21 ini. i ingin mengucapkan....

HAPPY BIRTHDAY TO YOU EZKANDAR ;)

mengenali u sebagai kawan lelaki paling rapat dalam hidup i membuatkan i mengenali semua lelaki dalam dunia ini. ecececeeee....

p/s: mr.izan i dah mintak izin kan nak buat entry ni. hope u dont mind ;)

with❤:izan®

8 comments :

  1. ucapan jer....belanje mkn ker...hadiah ker..takpon cup cake pon jd la..dah menanah telinga org tu dengar citer ko...

    ReplyDelete
  2. ingtkan td pasal mr.izan..rupanyer org len..hehe

    ReplyDelete
  3. ingtkan td pasal mr.izan..rupanyer org len..hehe

    ReplyDelete
  4. ingtkan td pasal mr.izan..rupanyer org len..hehe

    ReplyDelete

leave me some words ;)