Followers

Tuesday, October 01, 2013

Gembira tak terhingga.

Hai, 

Sabtu ahad lepas aku balik johor. Isnin semalam saja ambil cuti. Alan ambil cuti hari Jumaat. Lepas tu dia tahu aku cuti Isnin terus MC. Kaki dia yang operate haritu kan tak berapa nak elok lagi. Sabtu Ahad dia saja yang drive. Aku nak tukar-tukar dia tak bagi. Ha, rasakan la. 

Sebab semalam 2-2 cuti aku ajak Alan pergi cari mesi jahit idaman tu. Hahahaha. Bagus sangat bini macam ni. Padahal semalam aku mana gaji lagi. Hari ni baru masuk. Duit laki ku la yang ku kikis-kikis.

Dah dapat mesin jahit tepi dan mesin jahit lurus hati ni punya la mencanak riangnya. Rasa macam berkobar-kobar sungguh nak menjahit langsir dan baju sendiri. Cerita pasal mesin jahit ni nanti la aku bagi special edition punya entry.

On the way nak balik dari beli mesin jahit semalam dapat call dari kedai perabot kata nak hantar sofa. Baru nak hantar kau. Dari Sabtu lepas aku order. Sampai rumah dalam pukul 4 lebih macam tu. Alan kelam kabut bersiap nak pergi main bola. Aku lantakkan aje. Sakit kaki pastu ada hati nak main bola. Malam karang cari aku. Hahahaha

Dah jam 7 lebih masa aku tangok cerita I Love U Mr Arrogant la baru sofa nak sampai. Kacau betul. Entry sofa pon nanti la kasi masuk. Sekarang lapar and malas. 

p/s: kite dapat mesin jahit mahal secara tiba-tiba. Hik Hik Hik

with❤:izan®

4 comments :

  1. Yes! Bleh hantar kain! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. izan hantar balik nnt macam tu la rupanya kain mcm mana hana hantar. HAHAHA

      Delete
  2. kegembiraan berganda-ganda gitew... ^_^

    ReplyDelete

leave me some words ;)