Followers

Friday, October 18, 2013

What I Miss About My Uni Life.

Hai,

Tajuk je English. Seperti biasa entry aku semua carca merba. Pagi ni masuk kerja melayan kerenah boss dulu. Selesai boss cau cin cau pergi meeting aku layan kerenah customer beli shawl. Eh, boleh like Imtinan Collection. Like je, tak suruh beli pon. Beli kemudia okey. Hik Hik Hik

Sekejap je rasa macam eh, dah 24 tahun lahhhhhh. Kenapa still rasa macam 19 years old and feeling nak daftar masuk Uni kuat menebal dalam diri. Masa masuk uni dulu muka selebet-selebet, mood kanak-kanak riang tiba-tiba hari ni bangun tidur "What?? I am a married girl lahhhhh" (Motip nak pakai girl). Women are too old for me right now. 

I had sooooooo many things yang aku buat masa zaman uni yang aku rasa nanti kalau ada anak cucu (insyaAllah) confirm aku akan cerita benda-benda ni.

1. Drive-tru McD dengan motor. Beratur belakang kereta lain buat muka kek-wat. Masa order and ambil meal pon pakai helmet. Lepas je drive-tru gelak bagai nak pecah perut.

2. Bawa skuter, pakai helmet kebelakang. Sebab jaga muncung tudung. Atie langgar bonggol jalan helmet jatuh ke belelakang jadi macam kura-kura.

3. Tertidur lepas tu malas nak pergi kelas, suruh yuni sign-kan. Pergi turun pusanika semata-mata nak makan pagi dekat gerai Nescafe.

4. Pergi Genting Highlandddddd. Everyone aku rasa pergi genting masa zaman uni kan?

5. Lepas kelas malam, ronda-ronda naik moto dengan yan sampai sesat dalam putrajaya.

6. Every rabu pergi Metro Kajang shopping seluar levis.

7. Masak dalam periuk nasi yona masa short sem.

8. Masuk funfair free. Balik lewat malam mid nite movie.





Oemgeeeeee. Kenapa dah 24!

Emosi little girl baru kahwin memang macam ni.

Bye.

with❤:izan®

1 comment :

leave me some words ;)