Followers

Monday, November 22, 2010

rumah sewa


ehem! hai semua. maaf kerana tiba-tiba hilang. saya kehilangan sumber internet. dan sehingga hari ni baru ketemu. alhamdulillah syukur kepada Allah. saya masih bernafas dan boleh makan nasi lauk ayam masak minyak, ikan sardin tin dan sayur goreng masakan kinah dan tasha. 

ok, seperti biasa. ini nama-nama baru dalam blog. so kena kenalkan. housemate baru aku ada 4 orang. qilah (kawan masa form4 sampai matrik), tasha (kawan qilah), kinah (kawan qilah), azfar (kawan qilah). tapi semua dah jadi kawan aku. HAHAHA. so far ok, aku masih boleh bertahan. walaupon kena tunggu bus selama sejam lebih dan bus akan pusing bawa aku jalan-jalan selama sejam sebelum sampai rumah sewa aku ni ha. pergh! memang berbeda KL degan BANGI. its ok izan. sabar.

rumah sewa aku ade dua bilik. aku sebilik dengan qilah. kitorang berdua je sebab bilik kecik sikit. tasha,kinah dan azfar sebilik. bilik air, dapur dan hall kami kongsi. kalau tu pon nak kena bahagi parah aku. kinah dengan tasha ada bawa motor. tapi tempat praktikal diorang lain haluan dengan aku. aku nak bawa tembam hj.salleh tak bagi. nak pinjam kereta dia memang tak dapek la. erk! maaf. anakanda mu ini tidak merungut.

sebelum esok, saya berhenti sampai sini dengan sajian makan malam oleh tasha dan kinah (aku balik keje diorang tengah masak diner). mana tak nye, sampai rumah jam 9 malam. hebat kan KL????


with❤:izan®

8 comments :

  1. hahaha...baru la dapat rase lauk bujang kan...

    ReplyDelete
  2. oh towel su hahaha

    selamat duduk d umah baru ye..meninggalkan su keseorangan di ibu zain.

    huwaaa rindu izan lah nanti nih

    ReplyDelete
  3. okay, cawan aku ngan sudu aku masuk blog kau.hahaha :D

    ReplyDelete
  4. kinah masak yg mane 1 ni?
    waaa...teringin gak nak try..heee.
    kim salam kat mereka semua..
    btw,gudluck for LI..

    ReplyDelete
  5. good luck bebeh!
    :D

    ReplyDelete
  6. Hai Cik Izan,

    * Jom join contest saya, masih bersambung hingga 29 November ni... Hadiah akan diketahui hari ni...

    http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html

    ReplyDelete
  7. selamat hidup di KL... ;-)

    bila nak buat housewarming party? huhuhu...

    ReplyDelete
  8. oh. housewarming party. aku pun nak join. HAHA.
    :P

    ReplyDelete

leave me some words ;)