Followers

Monday, January 10, 2011

nak make up gaya saya?

saya ada satu tabiat yag sukar untuk aku kikis. suka perasan cantik. pergh! kompem melambak cacian dari insan-insan terpilih. tak pon menimbun lagi formspring aku dengan kata-kata sinis. biasalah..i kan artis, dah biasa dah dan dari kecil lagi dah dilatih untuk menerima kehidupan penuh glemer ni. eceh. BLAH!

disebabkan terlalu bosan di rumah sewa pada hujung minggu lalu, aku dengan tasha main make up-make up dirumah. tapi aku je la yang duk perasan make up diri sendiri. sebab tasha tengah pakai mask masa tu. ko bayang je la tasha ni boleh pakai mask time siang-siang. kompem berkesan lah mask tu. HAHAHA.

mula-mula nak make up mata je. nak try kaler biru konon. then tambah pipi sikit. pastu gatal nak pakai lipstik plak. last-last complete. then terus gedik-gedik nak tukar baju and pakai tudung bagai. suruh tasha ambil gambar aku. pastu terjaja plak kan dalam blog? dah nasib korang baca entry ni sapa suruh. kan dah kena tengok muka aku perasan hot. teheeeee..

with❤:izan®

2 comments :

  1. hollohhh holllohhh holllohhh~~
    akak artis, nak saaiiinnnnnn!

    :D

    ReplyDelete

leave me some words ;)