Followers

Monday, June 20, 2011

Bagan Tak Berlalang. Hanya pasir putih tepi pantai.

Hai, salam.
Ini adalah cerita lapuk zaman silam. Tapi baru teringat nak cerita. Sebab sebelum ni kan laptop aku asyik cari pasal je. Sekarang ni dia dah okey. Dah boleh berkompromi dengan aku. Cool la weyh. So, baru ada masa nak cerita pasal jalan-jalan ke Bagan Lalang. Aku tayang gambar-gambar masa dekat tepi pantai dulu eh. Gambar makan-makan nanti lain entry. 
Gambar banyak bebenor. Tak larat aku nak edit semua. Yang selected item je aku kasi edit. Yang lain, lapuk la kau dalam hard disk aku. Eceh. Tak-tak, nanti ada masa aku edit okey. 








with❤:izan®

2 comments :

  1. aton : jom ton, bila-bila kita plan pergi makan-makan kat sini ;)

    ReplyDelete

leave me some words ;)