Followers

Sunday, June 26, 2011

How I Met My Alan.

Hai, salam.

Terasa seperti handak membuat rentetan cerita mengenai How I Met My Alan. Tapi nanti mesti ada orang kata. Hek eleh. Ponyo la hai minah ni nak buat drama cinta bagai. Tapi mesti ada orang komen gak nanti, sweet ohh korang. Bila nak makan nasi minyak ni. 

Argh, memang tak de la nasi minyak. Aku bagi makan nasi putih dengan sup je. HAHAHAHA. Tak-tak. Aku terasa je nak buat rentetan. Tapi belum confident nak buat. Bila sebut rentetan, banyak episode kan? So next episode yang tidak diketahui bila la aku start. Anggap je la ini hanya prelude.

Bye.



with❤:izan®

10 comments :

  1. Alaaaaa...bile nak cte ni x saba da nak gelak guling2 heheheheh :-P

    ReplyDelete
  2. choyyyy...aku bersemangat la ingat dah mula episod satu.upanya baru prelude.

    ReplyDelete
  3. amalina : aku nak kuey teaw kungfu kmpp laaaa...hahaha

    ReplyDelete
  4. chermin : kenapa nak gelak plak?

    ReplyDelete

leave me some words ;)