Followers

Friday, April 24, 2009

cita-cita

kalau ikutkan pe yg aku nak jadik dolu2 totally laen ngan pe yg aku stadi skg.almaklumlah,cita-cita zaman kanak2 ni kompem la ikot pekerjaan pe yg ngah pemes time tu kan?

dolu2 aku becita-cita nak jadik doctor sakit puan la.peguam la,pensyarah la. ntah pe la lagi aku tulis lam kad 001 kat sekolah randah dulu.hahaha

mule2 aku masuk mrsm mmg tade niat lansung nak masuk kls acc,tp de la sorg kwn aku ni(ayin yg skg ngah stadi kat ausies lam kos acc) menarik minat aku tuk masuk kls akaun.

cikgu akaun aku mmg best gler ar,ko bayangkan la ade ke cikgu yg sanggup belanje all student die KFC semate-mate nak ktorg stadi n dapatkan result yg elok lam subjek akaun die. kfc plak bukan yg bucket tu eh,yg set sorg 1 tu...
fulamek...
time tu dapat kfc rase cam dah hebat dah...
hahaha...

thanx to cikgu kamaruza,jasamu tetap ku kenang sampai bila2...
moga2 cikgu dapat melahirkan lebih ramai insan2 yg cemerlang
(seperti aku...hahaha)

time tu aku mula la pasang angan2 nak jadik accountant...
ececece...
ko ingat senang nak stadi subjek2 yg de kene mengena ngan akaun ni?
i tell u wat! sgt la susah nak score kat subjek acc ni,kepada sape2 yg dapat A aku ucapkan syabas dan tahniah! respek gler aku ngan korg...

waduhhh...skema aku...
hahaha (cter seyes ni kene skema)

then bila aku abes matrik dapat plak masuk ukm yang cam besh ni aku dapat kos pengurusan perniagaan. kwn2 aku yg laen ramai yg dapat acc trus coz u diorang mmg awal2 da kasik kos kat deme. ukm je pelik sket,coz nt 2nd year baru taw majoring pe...

memule mmg la aku nak majoring acc,tp....
(ah! tade tapi2 nyer)
berasa takut plak tuk menapakan diri lam kos ni...
so,mase apply majoring kos aku apply pengurusan organisasi a.k.a management...

then,cube teka aku dapat ke tak???
hahaha...
gedix plak nak soh korg teka2 kan?
aku mmg cam ni...=PP

aku dapatttt.....sukeeee....
hehehe


taraaaa.....lihatlah bukti aku ditawarkan lam pengkhususan PENGURUSAN ORGANISASI...

14 comments :

  1. ohh nice kat ko..

    aku xbajet pn nak keje fizik..eh nak blaja fizik,tp apekan daya..huhu ini yg dpt...

    chayok2~

    ReplyDelete
  2. maceh =))
    hehehe...

    ko blaja fizik,kejenye ape?

    (jahil sket bab keje ni)
    =DD

    ReplyDelete
  3. babe!
    sory semalam aku tido awal...huhuhuhu~

    btw, congrats tau dpt major ape yg ko nak tu..
    huhu..
    same2 la kte mju kehadapan yeah!!!
    (knape ntah ngan aku punye smngat ni)..haha..

    ReplyDelete
  4. laaa..pesal aku xdpt major pape lg ni,-.-''

    ReplyDelete
  5. oo,kk dah dpt majoring..^^ eyh,aku xmrh la,gurau je(ngn muke siyes),('',)

    ReplyDelete
  6. xsuke blaja benda yg byk pakai number nih.hehe.

    benda yg kita rancang kadang2 je jadi btol2..huhu

    ReplyDelete
  7. tahniah miss izan.
    :))

    hehe..keje x semesti same bidang blaja.
    ikot la rzeki.
    (saye x mo jd programmer uwwwwaaaa wlaupon amek sains kom)
    :P

    ReplyDelete
  8. atee-->oleh kerane kamu lambat say congrate,blanje aku mam eskrem sok! eskrem potong! hehehe

    alep-->tahniah la alep...tak runsing lg kan? hehehe

    k.a-->ingat miss izan pon suke ke? hahaha...
    keterpaksaan jer...=P

    luvida-->hehe,so same2 la kite menuju kejayaan! pata pata pon!
    =))

    ReplyDelete
  9. mrsm serting...
    hidop serting!
    hahaha
    (tada kena mgena)

    maceh,maceh!
    =))

    ReplyDelete
  10. ConGrets tau zaN...
    aLL da best,...
    Dah daPat coZ yg MemeNUHi ko pUnya utititi 2... wat la leklok k...
    Jgn jD cam akU..
    HAmpEh+ hamPAs=!@#$%^&^....
    huhui~

    ReplyDelete
  11. macehhhh hanaaaa.....
    ala,ko ley wat la..
    aku yakin kat ko hana...=)

    ReplyDelete

leave me some words ;)