Followers

Friday, April 24, 2009

pontianak bengkak mate merah

tgk mate aku merah n sepet secara tibe2 bile aku bagun tido pg td,aku rase ni la akibatnyer menggatal mengusha abg ensem kat ptsl..
padannnnn muke akuuuu....

argh!!! benci taw...asik berair je mate aku sampai tak ley pakai lence,terapung lence tu lam mate aku,skema la aku td pakai spek pi ptsl(mmg pon kan?)
hahaha...

ni la bak kate org tua2,nak menggatal jgn kat library,nt dapat la badi nye...huk3~~~

act,aku rase mate aku bengkak n merah sbb lence kot,myb sbb tak bersih or de infection kot,so pg td aku merestkan mataku dengan memakai spek...layan je la org nak kate tua ke ape ke,dr aku tak nampak lansung...

de org nak tlg ke?? hahahaha

ptg td ngan mate2 sakit pon pi la gak amek gambo saiz pasport, nak anto kat pejabat kolej,benarnye kene anto b4 20april hari tu lg,tapi cam biase la aku,bukan nye amek kesah pon mende2 cam ni,nt aku anta la,senin ni baru ley amek pic tu coz td pi da ptg,kedai pon nak tutup daaaa....

nasib sempat...hehehe

abg tu amek pic aku,atee amek pic abg tu...hehehe

ni bukan pic yg abg tu amek,ni yg atee amek(time ni abg tu pi toilet)

14 comments :

  1. hahaha bengkak da mate...silap2 felo xkenal ko ni mne satu nnt..lala~

    ReplyDelete
  2. ha sempat gi toilet lagi tuh....leh jadi photog tambahan nie...

    ReplyDelete
  3. kapan-->felo knl aku,tak knl lg bagussss..
    sem depan ley besenang lenang di buzennn...
    ~~~lalala~~~

    angah-->abg tu nampak je gadis chantik nak amek gambo trus pi toilet nak betul2 rambut sket...hahaha

    ReplyDelete
  4. 164cm...
    tgg gak kot...
    keturunan...
    =D

    ReplyDelete
  5. aku agak pro lam mengambil gmbar d stu..

    izan jom menggatal betol2 jom
    lg senang org nak ngate kan
    ade ckit modal deme nak ngate kan
    huh

    adoila aku ni
    sory la moody gler2 vavi lak mlm nih
    tdo x betol kot smalam

    ReplyDelete
  6. dear..
    cntek r body.
    jelesh ni.

    ReplyDelete
  7. atee-->cool babe,nt kte jumpe perembes enzim emo ko mlm ni kte slow talk ngan die k?

    p/s:sape nak teman aku carik perembes enzim emo atee tu ley call aku mlm ni...
    (act,aku takot nak serang sensorg)
    hehehe

    ReplyDelete
  8. luvida--> awwww....
    malu i...(gedix aku)
    hahaha...
    nway thanx! =))))))
    (senyum melebor sampai ke siang esok ni)

    ReplyDelete
  9. huhu sokey la babe..
    emo da kureng..
    sok akan jd seperti biase blk..
    hadapi dgn senyuman sume yg terjadi biar terjadi..lalala~

    oh luvida..ngapain dipuji terang2an gitu?? abesla sok camne la aku nak menghadapi wajah izan yg asyik ngan senyuman melebor hingga ke tlinge..ngehehe..

    btw, body bliau mmg cantek..
    ooppsss

    ReplyDelete
  10. izan..hehee gedix ye.
    sukeee la tu i puji.

    err atee. huhu..
    sok jg die tau. jgn smpai senyum x nmpk jln kang jtoh longkang :P

    ReplyDelete
  11. zan...
    aku pun x antaq lagi...
    borang pengesahan kolej...
    huhui~
    xder jiwa n x amek kisah pun pasal suma tu..
    ahakz~
    atleast ko dah ada gambo.. w/pun kat kedai...
    aku... dalam kamEra cameramEn pun lum tentu ada..
    ahakZ..
    x g tangkap g pun...
    tgk la taun depaN or 20 tahun dari sekarung...
    hahahah..
    tgH benggong ni~

    ReplyDelete
  12. atee--->puas tak tgk aku senyum sepanjang hari ni?
    hik3~~~

    luvida-->selamat akhirnya.tade jatuh2 longkang...=))

    hana-->aku taw,ang mesti bz...
    hehehe,takpa2 tak antaq pon ang ley stay kolej...hehehe

    ReplyDelete
  13. atee--->puas tak tgk aku senyum sepanjang hari ni?
    hik3~~~

    luvida-->selamat akhirnya.tade jatuh2 longkang...=))

    hana-->aku taw,ang mesti bz...
    hehehe,takpa2 tak antaq pon ang ley stay kolej...hehehe

    ReplyDelete

leave me some words ;)