Followers

Thursday, April 30, 2009

\/(^_^)\/ oh,alangkah...

lega nye harini...exam statistik sudah ditempuh ngan tahap kemerapuan yg agak dasat petang td,harap2 la Dr.Tamat paham pe yg aku cuba nak sampaikan disebalik tulisan ala2 cakaran ayam jantan belakang umah aku tu...(siyesly chomot kertas jwpn aku td,coz space die kasik kecik bebenor!)

pas ni tinggal lg 3 paper lg,

2/5: paper khidmat masyarakat(bolat2 aje)
3/5: paper marketing(same gak,bolat2)
4/5: paper bisnes law(esei,so mesti aku kne mrepek lg ni)

tuk paper khidmat masyarakat,cdgnye nak bace mlm esok,siang esok udah janji ngan yuni nak maen teka-teki psl akta n seksyen(bisnes law) kat pondok tepi air tejun depan bilik aku a.k.a tempat akak r8 aku digigit lebah(lam post yg lepas)
-->mintak2 la anjing tade sok...kalo de maen kejar2 aku ngan yuni...larikkkkkkkkkkk....
so,maknenye sok aku de date...usah ggu k?
perasannnnnnnnnnnnnnnnn.........hahaha

paper marketing? sumpah aku tak sentuh pape lg,adoi izan! cepat stadi! ni duk depan laptop g!
bile nak sedar?
nak kene sound lg ke cam semalam???
(tamo2....sob3~~~aku tak bersalah...)

act,hari ni beday anak buah aku a.k.a anak along aku yg 2nd. name die nurul quiratul ain a.k.a angah. dah besor da die,die ni mmg kuat melaram,ikot sape pon aku tak taw,nak kate ikut maksu die a.k.a dis blogs owner...hehehe...tentulah tidakkk...kdg2 die yg ajar aku cam ne nak pakai lip gloss.baju pe yg seswai tuk aku pi dating dlu, n betulkan tudung aku b4 amek gambo..(waaaa....rindunyer maksu kat angah....)
-->emosi meracauuu...giler agaknye aku ni,makin dekat nak balik,makin mrepek-repek...

hadiah angah nt eh maksu kasik,tguuuuu....(bajet deme tgu sgt aku balik...hehehe)

ni lah anak buah yg sambut beday yg ke-10 hari ni,td tepon die:

kak long a.k.a kak ipar aku: salam,ha pe kabar? adik kat ne ni?
(tak sempat aku nak kasik salam die da kasik dlu,hehehe)

aku: salam,kat ukm la,ngah exam lg ni,nak balik pe nyer...hehehe

kak long: ooooh,ingat dah balik dah...nak cakap ngan angah ke?
(taw2 je kak long aku ni)

aku:ha,die mane?

kak long: jap kak long pggl,die kat belakang tu..
(lam umah la,coz kak long aku kat mini market die)

(tgu lam 2 minit,then dengar sore budak marah2)

angah a.k.a beday gurl: maksu! angah kene wat umah dr kotak ni,teacher angah nk mgu depan,ecah de sebelah angah ni,kaco je angah nak wat keje...
(ni lg 1 spesies umi die,tak sempat aku nak cakap,die da cakap dlu)

(perbualan yg tade kaitan)

aku:angah nak hadiah pe?

angah:mane ley mintak,tak suprise la nt...hehehe

aku:ye la,nt balik maksu belikan ok?

angah: nak kasik hp maksu pon ok...hahaha

aku:amboi!!!! hahahaha
(betuahnye budakkkkkkkkk)

perbualan seterusnya bekenaan admire die (sensored) hahaha

HAPPY BIRTHDAY ANGAH!
MOGA PANJANG UMUR N MURAH REZEKI... aminnnn...

aktiviti mase lapang anak2 buah aku,alangkah leganye kalo de kat umah skg...yg baju merah kiri sekali tu si beday gurl,tgk la tgn die sempat lg pakai inai...

nur aisyah antasya a.k.a adik beday gurl.

mohd amirul iman a.k.a anak abg aku yg 2nd. die ni byk songeh. taw pe tu songeh? byk akal...ade je idea nak kenekan tok wan die(ayah aku)

yg ni adik iman. mohd alif irfan. ktorg pggl die donut,tgk jela pipi die. kalah donut yg mak aku wat.

p/s:sape nak anak cute2 cam deme ni,meh kawen ngan aku...kah3~~~

16 comments :

  1. huwaaa!!!
    nak anak buah gak!!!!
    akak cepatla kawen!!!
    kang aku langkah bendul btol3 baru tau..
    ngahahahhahaha
    gatai2

    ReplyDelete
  2. adik,lawak tul la dialog 5 beradik tuh
    kah kah kah..
    sakit perut gelak ni tau...

    ReplyDelete
  3. haha izan..
    pandai ko wat dialog tuh..
    edit gambar pon da nampak kemajuan ko :P
    heh~

    gudluck utk paper seterusnye :P

    ReplyDelete
  4. klaka kan?
    ley masuk petandingan raje lawak ni...
    hahaha..

    maceh2!
    =)

    (aku malu2...nak taw nape? pi bace blog topexxx)

    ReplyDelete
  5. atee-->ko je la kawen,ley tambah anak buah aku lg...
    hehehe

    angah-->taw tape,penat carik idea...huhuhu

    ikmal-->cam maksu die la...hehehe

    ReplyDelete
  6. ahaha..
    aku pon termalu..
    haha :blush:

    ReplyDelete
  7. ko nak malu lakkkkkk...
    aku nak marah la plak,coz tak jadikkkk...

    huh!
    (nada siyes)

    ReplyDelete
  8. sy suda habes exm..
    ngeh3~
    gud luck 4 e upcoming papers :)

    ReplyDelete
  9. lajuuuuuuuuuu je........
    hehehe

    ReplyDelete
  10. ley! ley!
    tp banyak syarat nyeeeeeeee...
    lalalala~~~

    ReplyDelete
  11. apakah syaratnya???
    (masih dalam mood teruja)

    hehehe~

    ReplyDelete
  12. rahsieeee...
    hehehehehe....
    if kureng rase malu nak bgtaw nt,akan dipost kan lam blog ni pe syarat2 nyer...

    -->ayat nak mintak kakiiiiiiiii

    ReplyDelete

leave me some words ;)