Followers

Saturday, April 25, 2009

YANG AKU MAHU =)


dari seorang lelaki-->(untuk pasangan hidupku)

DONT
1.tak perlu kacak@tampan@ape jue seangkatan dengan nye sbb aku pon tak la cantik mane.
(humble seyh aku mlm ni...hahahahkkk...geliiiiii)
2.tak perlu kaye seperti Bill Gates sbb nt senang je die nak pi poya2 ngan pompuan laen.
(sebenarnye cemburu buta! hahahahaha)
3.tak payahla nak msg aku hari2 sbb aku bukan yg jenis rajin menaip msg.
(sebenarnyer aku tak selalo topup,tak caye? tyelah kwn2 aku...lalalala~~~)
4.tak perlu bersuara sedap,sbb nt mungkin die tringin nak pi audition plak...
(memalukan jer if ko kene reject,if ko dapat masuk myb aku akan kau lupakan)
5.tak perlu la bermulut manis dengan menjanjikanku perkara2 yg akan berlaku 10 tahun lg.
(mungkinkah aku akan hidup time tu? ayat sedey puleeeeeeeeekkkkkkkk )

DO
1.pastikan dirimu tinggi sbb nak aku nak kamu pandang kebwh seperti menghormati aku bile tgk aku,bukan mendongak dengan rase berlagaknyer...izan tak sukee tu!
(sbb aku rase malaysia semakin pupus ngan lelaki yg tinggi,tak kawen aku nt)
--->mood gatal disituuuu.....gilakkkk....
2.if da jadik CALON sila pastikan dirimu pembersih,kerana aku tak sangup untuk bersin sepanjang aku bejalan be2 denganmu.
(terutama sekali kuku kakimu!!!!!! geli kau tgk kuku kaki org laki yang tak penah potong ni.tp bukan semua la...)
3.jgn mengharap yg aku akan mengikut larangan kamu 100% sbb aku masih muda dan mahu mencuba semua benda yg aku rase wajar bg diriku.
4.tolong la ingat TARIKH LAHIR aku.sbb aku nak hadiah!!!!!!!!
(bapak mengadeeeeeeeeeeeeeeee....hahaha)
5.lastly,aku tak suke perkataan BYE,SELAMAT TINGGAL @ seangkatan dengannyer...
(sbb aku tak sukeeeeeeeeeeeee,so tak suke laaaaaaaaaaaaa....huhuhuhu)

p/s:sape yg rase aku mengade2 post mende alah ni,aku tak kesa...
ni blog aku...
tanak bace sila tekan butang [X] kat atas tu.



12 comments :

  1. mak aihh pjg nye list.
    mcm puteri gunung ledang da..
    hehehhe..
    xde yg punye lagi ke kamu ni?
    :P

    ReplyDelete
  2. err,cian topek kne reject awal2~ lalala,xPP..em to topek thanx la sbb blnj aku neslo td,haha..(ayat bekup diri,x>)

    ReplyDelete
  3. saye xley r jd bf miss izan.
    sbb saye sukeeee men meset :P
    hakhak!!

    ReplyDelete
  4. bahabi alep.
    ko pon xtnggi mane la.
    so jgn kecoh.

    izan smpai ati ko reject aku..
    wuuuu3~
    (hampeh)

    ReplyDelete
  5. izan aku leh x masok lam list??
    ngahahaha

    teringin gak nak bukak borang ni..
    ngehehe
    mood gatal dikesan.......
    teetttt

    ReplyDelete
  6. luvida&atee-->for guys only k...
    sy seorg yg lurus! huhuhu

    kapten-->alameekkk,kantoi la plak..
    hik3~~~

    kapan-->tak kesa...
    lalalala

    alep-->topex da masuk list la...
    hahaha

    k.A-->borang dibuka sekarang,berminat? sila sms izanswannwbe ke 33699...
    ceit! gilak aku niiii...
    hahahaha

    topex-->ne de aku reject ko...
    ko name yg 1st lam list aku...
    hahahaha

    ReplyDelete
  7. alahai..melepas suda..
    waaa gilak....

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. yeke lurus ni?
    saye tgk badan kamu..ade je curve2 nye??
    (hahah..sensored ni) :P

    ReplyDelete

leave me some words ;)