Followers

Tuesday, April 28, 2009

...::FEBERETO D'AMORE::...


hari ni kte blaja care2 nak memasak mee goreng segera ala miss izan and nescafe setulus hatiku...hahaha...kegilaan datang lg...
(baek korg cepat larikkk,tak pon tak yah la bace post ni)

dari aku form 4 dulu n sampai sekarang,my febreto drinko is nescafe setulus hatiku. kenape saya namekan die nescafe setulus hatiku? sbb time minum tu mesti aku minum ngan setulus hati aku. so,tade la aku letak nescafe setulus hatikau. sbb aku tataw la korg minum ngan setulus hati ke ta. tak pon korg mmg tak minum nescafe or pape yg sewajar dengan nyer...membe aku de sorg tak minum caffeine. name nye yona. die ni kalo bau nescafe je dah tak ley da. tapi aku selambekkkk je minum depan die. hehehe(sory yona)

ingredients tuk wat nescafe setulus hatiku ni:

1)2 pack nescafe 3+1
(kenape 2 pack? sbb kat matrik dulu de kwn aku name amalina yg ajar aku gune 2 pack)
kasik kaw sket,baru sedap.

2)segelas air panas bersuhu 100'c.


carenye nak kene ajo jugak keeee...sendiri pikir ar...lalala~~

ingredients tuk mee goreng segera ala miss izan:

1) sebungkus mee goreng(aku prefer indo mee)

2)air panas bersuhu same cam nescafe td.

cara nak wat,sila bace kat belakang bungkusan tu sendirikkk...korg da beso,kalo nak aku watkan gak kene belikan aku sekotak nescafe 3+1. sebulan aku masakan
mee goreng segera ala miss izan.

p/s: bukan senang nak rase air tangan aku,org kat umah aku pon kempunan nak merase(padaheeee,tak pandai nak masak,hareeeemmm)

10 comments :

  1. i x le minum nescafe. yg 3 in 1 tu..caket pale.

    ReplyDelete
  2. aku kan.
    aku kan..
    hmm aku kan..
    laporrrrrrrrrrr~~
    maleh baca lah post ni.

    eh, aku gune air panas bersuhu 105.8'C xleh ke?

    ReplyDelete
  3. faveret aku,nesvita + nescafe,try it dude..n_n

    ReplyDelete
  4. luvida-->ni mesti pesen yona ni,tak ley minum nescafe...hehehe

    topex-->ley je,kalo de bendasing lam air ko tu....

    alep-->akan ku cuba mlm nt...hehehe

    ReplyDelete
  5. mmg kaw2 guna 2 sachet...time exam, nk stay up slalu wat camtu...

    bestnyer megi....

    ReplyDelete
  6. mesti ar best...
    sbb dibuat oleh miss izan..
    huahahaha

    ReplyDelete
  7. izan!!! (lam nade memanggil MAMAK!!!)

    nescafe tarik 1!!!!
    megi goreng tambah telur mata 1!!!

    wuahahahahhahau

    ReplyDelete
  8. kureng asem kamuuuuuuuuuuu....

    ReplyDelete
  9. byk nye nme mbr kua. :))
    yona la yuni la..
    yona yuni makaroni ke?
    huhuuu~

    kalu minum pon seteguk je..rase mbr punye.
    :P

    ReplyDelete

leave me some words ;)