Followers

Sunday, April 26, 2009

KOTAK RAHSIA

entry ni saje je,ngah2 bosan stadi etnik yg cam blaja sejarah time sekolah dolu2.tibe2 tringat kat kwn2 time kecik2 dulu.adoi...rindunye la...
then teringatla pic2 lame lam kotak mukjizat aku(kotak rahsia)

cter sal kotak ni,macam2 ada lam kotak ni.pendek kate,seumur hidup aku tade sape pon yg penah bukak kotak ni selain dr aku sendiri.kalo la korg dapat bukak kotak ni n tgk isi dlm nye korg ley taw la sape miss izan ni sebenarnyer...huahahaha(gelak jahat disitu)

kotak ni ade ngan aku dr aku form 4 lg,bermulalah pembukaan pekung di dada.
kat sini aku nak share sket pe yg de lam kotak aku ni.tp jgn haraplah aku nak kasik tgk semua.
aku kasik tgk pic2 lame aku je.cam surat chenta aku zaman sekolah dolu2 ke,pic2 sensored aku bersame tuuttt ke,n soon yg secreto de amor bg diriku usah tagih dariku untuk melihat nyer...
gilakkkk......




pic ni tade pon lam kotak tu,pic ni lam wallet aku,kre secret jugek la.sape2 yg rapat ngan aku n penah bukak wallet aku je penah tgk pic budak kecik ni. a.k.a miss izan time kecik.
dak laki yg hidung nye mancung2 gitu ala2 indian.hahaha.tu abg aku.muke die time kecik2 ni same ngan muke anak die.try tgk kat pic tepi blog aku ni. yg pompuan belakang aku tu acik aku.

lihatlah rambut ku yg serugum n kusut masai ni coz baru pas nanges anta mak ayah aku pi mekah. budak kecik tu anak buah aku yg sulung. dulu kurus je skg ko besor tong derum sket dr die. tp he still b my febret anak buah. hahahaha

pic ni lak time aku pi lawatan kat melaka time darjah 6. baju hijau maksud nyer. akulah kepala samseng sekolah.hahahaha..aku yg hujung sekali,yg plg tgg tu,then dayah, n farah.


pic ni aku ngan warden aku mase aku duk kat asrama time form1-form3. time ni aku f2 kot.lihatlah badanku yg gemuxxx ktika itu. kalo tak salah aku,time ni berat aku mencecah
60++. skg? ecececehhh...malu la nak bgtaw. tp skg aku nagh berusaha nak gemux sket lg...


pic ni di snap oleh dayah a.k.a bff aku.kah3~~gilakkkk aku masukan pic ni lam blog.betuah ar korg.bukan calang2 org dapat tgk aksi tdo aku yg ley wat korg mmp tiap2 malam ni...lalalala~~~


rumate aku time kat mrsm.dr kiri dila,aku,ikin n emy.

pic ni yg aku plg2 tak sabo nak cter,nampak tak lelaki macho yg cekak pinggang kat belakang tu.dialog die lam hati time tu "izan,pandang la sket kat blkg ni,kan i de ni" kah3~~~perasan la aku...die sebenarnye skandelku time kat mrsm dulu...skg? dah jd arwah da kisah2 itu semua...sob3~~~(feelinggg telebey..)

16 comments :

  1. heheheh shahrul yg comei kecik2 dulu...

    ReplyDelete
  2. adess..
    tibe2 x tau nk komen ape.
    nnti i dtg balik ye.
    :P

    ReplyDelete
  3. nasib baik kisah je yg arwah..:P

    ReplyDelete
  4. skandal ke teetttt?????

    hehe..ai topex sonok ye kisah tu da jd arwah..
    ngahaha

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. apsal de delete2 komen ni...
    tak sukeeeeeeeee.........
    (marah! marah!)

    ReplyDelete
  8. saye suke pic yg rmbut serugum tu.
    walopun x pnh denga..tp saye dpt agak mksd kamu.
    :P
    mne dtg perkataan tu ye?

    ReplyDelete
  9. rindu bertandang lagi..walau pun dah arwah kan

    ReplyDelete
  10. missy izan sory ye
    komen tu sy yg delete
    terpost byk2
    ngehehehe

    pic tdo tu mahal kot
    copy paste then?? teettttt

    ReplyDelete
  11. luvida-->ntah la,bukak2 mate dah dengar pekataan tu,hehehehe

    atee-->nak femes amos!!!!

    ReplyDelete
  12. spell it correctly...
    C.L.A.S.S.I.C. not C.L.A.S.S.I.C.K!

    ReplyDelete

leave me some words ;)