Followers

Thursday, October 28, 2010

Day 03 - A picture of you and your friends

cabaran seterusnya. untuk hari ketiga ini aku nak kena mintak maaf awal-awal sebab tak update blog siang-siang. exam dari pagi sampai petang ko. pagi mengira petang membaca. memang cukup stabil la kepala hotak aku ni kiri dan kanan. entry ini juga merupakan kesinambungan dari entry ini. (klik)

sometimes a picture can tell everything without any caption. how i miss my old days with my old friend.



with❤:izan®

5 comments :

  1. Izan, ko LI kat mana? Jap aku tak jumpa la shoutbox blog ko. Ada ke tak eh? Ke intenet aku lembab sampai tak keluar menatang tu? HOHO

    ReplyDelete
  2. topex : tanya balik kat shoutbox aku. sebab aku baru install. hahaha. kat 7e boleh dak nak buat LI? ;P

    ReplyDelete
  3. topex : tanya balik kat shoutbox aku. sebab aku baru install. hahaha. kat 7e boleh dak nak buat LI? ;P

    ReplyDelete
  4. :(
    I miss 'us' too.

    ReplyDelete

leave me some words ;)