Followers

Friday, July 31, 2009

bawa bertenang

hahaha...aku da agak da kompem korg komen sal p/s entri aku yg before ni kan. ;P bajet korg kesah ohhh...actually ayat aku tu salah sket. ayat die yg sebenar "patut kah aku meneruskan status bujang aku?"

ahah! ini ayat yg sebenar ;) setelah sekian lama aku menapakan diri di dalam bilik air selepas balik dr melawat abg kepada kwn aku yg menjalani operation kat KPJ kajang,akhirnya aku mandi ngan selesa. apakah? lari topik lak ;P hahaha....aku mandi lame gler td. sambil air mencurah2 jatuh kekepala aku,aku berpikir...pikir ape? teettttttttt...

jap2,before tuh sila jgn bayangkan apa2 yg aku tak suke mase aku mandi! <--otak kome ni bukan leyh caye...hahaha

setelah lebih kurang sejam di bilik air,aku mendapat 1 jalan penyelesaian yg amat bernas lam hidup aku. aku sekarang nak pikirkan sal hidup aku je,sal kegembiraan aku and org2 yg sayang aku je <--family,fren and myself!

org laen? sila pergi jauh2 dr aku! eh2~ my blogger jgn la pi jauh2~ kome kan lam list my fren ;P
pandaikan aku menjaga hati <--lagu sape ntah ni...aku call angah ngadu2 sket,malu lak ngadu lebih2...hik3.

then call mak aku sembang2 kate nak balik sabtu ni,then mak aku cam happy semacam je kan ;) i likeeeeeeeeee...miss u la mak! ayah gak!

tentang keputusan yg aku ambil,aku nak stay je cam skg ;) terasa lebih aman dan damai. tak perlu pikirkan org laen hanya perlu jaga hati aku sendiri <--kwn2,jgn marah ai k if mulut ai tade insurans lately nieh ;( im soryyyy.... pls let me handle life aku ngan sendiri. bukan aku tak perlukan bantuan dari korg,tapi ni aku yg sendiri rase, biarkan aku tentukan ape yg aku nak lam life aku. sory again kwn2~

entri akan yg tertangguh akan aku update bila lappy aku sihat kembali. oh my baby cepat la sembuh ;(

p/s: yeay! nak balik umah! keje semua da settle ;) izan rajin kan skg??? ;P hahaha



10 comments :

  1. izan...
    slamat pulang ke uma..
    xde abg ke..nk kem slm ni?

    ReplyDelete
  2. serius....sy pon rindu jugak nak balik umah...waaa

    ReplyDelete
  3. salam...

    blogger anaklaut tak akan pergi jauh daripada miss izan..:)


    salam..singgah.

    ReplyDelete
  4. izan balik trolak ye...
    kim salam org kg..
    hihi..
    ukm x kena tutup ke?
    upsi dh kene dh...

    ReplyDelete
  5. keje geeds byk x settle agy nih.
    aduhai~ T________T

    i'm sure that the friends will understand...

    ReplyDelete
  6. 'patut kah aku meneruskan status bujang aku?"
    Hahaha..tak ptt..

    ReplyDelete
  7. datinIzan,
    selamat ulangtahun kelahiran buat kakak dan isha.
    wish uncle dapat celebrate dengan korang.
    maybe one day kan.
    hehehe.
    p/s: rajin ke??? lalala.

    ReplyDelete

leave me some words ;)