Followers

Monday, July 06, 2009

ukm jahat....

sape pernah tgk iklan time nak raye2 dulu tuh. yang ayah die nelayan,g laut,then tak balik2 dah.anak die jerit "ombak jahatttttttt" ingat tak? ape?? tak? tak ingat sudahhh ;P

skg aku nak jerit "ukm jahatttt" sbb pe? nape aku sorg je tak ley nak online gune jaring ukm?? kenapa? kenapa aku? adakah laptop aku menghadapi masalah? masalah ape? kenapa?? sekali lg,"ukm jahatttttttttt"

actually banyak nak cter ni,tapi cukuplah sekadar yg aku rase masuk sem baru membawa azam baru,n kembali bersemangat. taraaaaaa,izan da kembali baek ohh ;P 2 org kwn aku da bw kete. wanie and yan. ley la aku tumpang eh kwn2??<--nampak tak muke menagih simpati ni kwn2?? ;P

hahaha rumate aku? kak zie namenye. org kedah. fakulti pendidikan. major in pendidikan islam. so agak2 ni kind of baek2 ohhh. sopan je cakap ngan aku. aku pon jadi sesopan sesangat bile nak cakap ngan die. nt2 la eh masukan pic die. malu ar nak mintak amek gambar. sbb baru je kenal <--apakah??? mereng agaknye aku ni malu2...hahaha

bilik aku skg kat tingkat5. jauh dr toilet. sgt tinggi. semalam mak angah acik n bebudak tolong angkat barang sampai tercungap2 ohh...sian deme. nway thanx coz tolong maksu eh bebudak. begitu juga kepada mak angah n acik. macehhh tolong org ;) ayah,abg n and abg farizal tak ley masuk. sbb pe? kolej pompuan okkk ;( then deme terpaksa tunggu kat bawah je la. sian ayah. teringin nak tgk bilik aku. agaknye die nak pastikan agar tiade anasir2 jahat yang ley masuk ke bilik aku. hahaha <--motip??? ;P

nak masuk lam smpweb (sistem ukm) pon still tak ley. yg laen ley je acces,smpweb tak ley? WADDEFISHHHHHHHH! aku tak print oh jadul aku lg,kls taw ar de ptg ni,tapi tompeknye? ko nak soh aku cek satu-satu dewan kuliah? tye kat org lam tu "kls pe ni eh?" gilo apo...tu kalo kls kat fakulti aku,kalo kat fakulti laen? tak ke mampus aku nak pi tye tiap-tiap dewan kuliah lam ukm ni??? arghhhhhhhhhhh...

<--adakah aku patut ponteng je kls ptg ni? miahahaha

ptg ni kalo tak ley nak masuk gak smpweb,aku kene fikirkan idea laen cam ne nak carik kelas. malam semalam pi makan kat kafe ngan yuni,yona and yan. makan ape? nasi goreng tomyam ayam. 2 bulan kot aku tak pekena nasi goreng tomyam ayam kat kafe buzen nieh. so semalam melahap tahap cipan<--cipan? apakahhhhhh. n lam kul 10 malam,atiah dtg nak amek barang yg die tumpang tinggalkan kat umah aku b4 cuti dulu. dtg ngan kete si wani. kete baru ohhh. bekilat lg,myVi PUTIH. kete yan myVi HITAM. ha nt kalo nampak myVi putih or hitam tu,tahan2 la if nak tumpang. but tye dulu,izan ade? huahahaha

ok la,panjang sudah aku merefek-refek ni. semua gara2 "ukm jahatttttttttt" ;P

p/s:lom stat kls lg,mlm td yuni da ajak pi tgk transformers weekend ni ;P



6 comments :

  1. ha kata balik ngan azam baru?

    tgk p/s tuh dah ada yg ajak go tgk transformers weekend nie...

    gi KELAS wei...JGN ponteng lagi...insaflah wahai cik norizan muhamad salleh

    ReplyDelete
  2. transformer???
    mau ikot!!!!!!!!!!!!!!!!
    nak jugak ikot!!!!!!!!!!!!

    eh..kete wani myvi la..
    n aku pon ade kete..
    bumblebee kunin..
    beli kat shell..
    hehehe

    ReplyDelete
  3. ukm jaat?
    isk..kene buang kang baru tau!~
    hahahhaa...
    .
    ..
    besnye x de clas ari monday....lalallalla~

    ReplyDelete
  4. UKM BAIKKKKKKKK


    diorang suruh ko belajar bukan on9

    ReplyDelete
  5. Bukan macam tu izan. senarnya, kalau nak hujan kilat guruh berdentum dentam, derunk off wireless ---> kalau tak kene sambar macam kat zaba ni... nauzubillah... pancaran cahaya menakutkan beserta bunyi yg mampu menggugurkan jantung... satu lagi... tempat yang tinggi tinggi memanngproblem sikit... tapi nanti baiklah tu... under construction la kekdahnyew alalala jalan kampus yg baru nak siap jugak tu ---> seb bek tak langgar segala kat lencongan FST.

    ReplyDelete

leave me some words ;)