Followers

Thursday, July 02, 2009

selesema cikgu.

dah 3 malam aku tidur kat ruang tamu. bukan sebab bilik aku runtuh ke ape. sbb ecah tanak tdo lam bilik. mak aku tido ngn ayah aku la lam bilik die,so aku la kene tido ngan ecah. sbb pe ntah die tanak tdo lam bilik aku,even mak aku tdokan die dulu lam bilik aku pon,die still cakap;

"ecah nak tdo depan tv"

adeh ecah,sakit2 tulang belakang mak su ni tdo atas tilam je,mak su nak tdo atas katil mak su ;( layan kan aje la,kalo tak,nangessssssss..ngamuk!

ha ni la bebudak zaman skrg,cakap org tua2 bukan nak dengar <--aku masih muda ;) then,kipas kat depan tu no 1 pon da macam no 5 aku rase,tak pasang kipas nyamuk plak. umah hj salleh ni mmg sejuk mlm2. akibat drpd ketiduran di ruang tamu, aku mendapat selesema. ecah ok lak enn,myb daya tahan die tinggi kottt ;P


p/s:ecah,tolong la jgn buli maksu ;(


4 comments :

  1. fariena-->sian ohhh kat maksu!

    luffy-->sape nak skodeng?
    ko ke? hahaha

    ReplyDelete
  2. memang tempat tidur yang best depan tv....

    ReplyDelete

leave me some words ;)