Followers

Friday, July 17, 2009

hadiah

hari ahad ni ade KESIZ. tak taw KESIZ tu ape? Kejohanan Sukan Ibu Zain. so tuk warga2 kolej ibu zain je ley join. aku? sumpah aku tak taw maen pape acara. lari? lompat kijang? lompat tinggi? haremmmmmmmm. yg aku taw,merentas desa, lam acara ni aku ley la nak dapatkan tempat under 20. so,kesimpulan di sini aku hanya mampu tuk acara lari long distance. agaknye sebab aku lahir songsang kot dulu mase kecik. motip?

so,makne nye da dua malam aku,yuni,yan n rakan2 yang laen menyiapkan banner tuk digantung di stadium ukm nt. malam semalam aku balik lam kul 2 pg. malam ni aku lari cabut awal sebab nak siapkan keje Puan Rosmah bg. nak kene bincang pg ni. bace case nye td,cam tak paham pape. lam 5 soalan yg die bagi,2 soalan je aku dapat cari jawapn nye. tu pon ntah betul ke ntah tak kan? mintak2 la Puan Rosmah tak mintak present kat depan ke hape ke.

sok aku,yuni and atee plan nak pi mines. rase2 cam nak tgk muvi. tapi tgk la cam ne nt. kalo sempat ley la kot. lgpon esok jumaat kan,mesti tak ramai dak lelaki melepak kat mines, kalo de pon hanya lelaki2 yg tidak boleh buat suami. tak solat jumaat ke abg??? ampuankan akuuuuuuuu ;P

kelas esok kul 8 habis lam kul 11. nak naek buzen balik nak tukar baju cam malas. ley tak aku nak pi mines ngan baju kurung je? harap2 ade la bakal2 mak mertua aku shopping barang kat mines nt. silap2 di pilihnya aku jadi menantu ;P lalala~

esok nak beli hadiah lan,isha and acik aku.

beday lan: 24 july
beday isha(anak acik aku): 5 ogos

acik aku nak ape ntah,oder kat aku macam2, cam la aku ni kaye sgt kan. huhuhu. tak beli kesian plak,die duk umah je. ngan anak lagi. nak kuar mane pon cam susah je. nasib aku tak kawen lg. kalo tak aku nak oder kat sape? semua da kawen kot. hahaha

p/s: habis lg la duit aku esok....




9 comments :

  1. yeehuuu!
    belikan aku adiah gak!

    ReplyDelete
  2. datinIzan,
    nak datok temankan ke g shopping esok?
    tapi tunggu datok habis solat Jumaat ye?
    hehehe

    ReplyDelete
  3. mak su. kakak punyer!
    tambah lg sorang....he²

    ReplyDelete
  4. sape ckp aku nak g mines?????

    belikan adiah tuk dirah skali..
    sok besday die..
    besday akak dirah pon hampir2 je..
    alang2 beli la skali..

    ;p

    ReplyDelete
  5. aty-->kak ijan da tgk da semalam ;P hehehe

    azleya-->nak adiah sempena ape aton? tgu ko kawen nt la aku kasik.hehehe

    atee-->ahah! saje je wat2 lupe ;P

    angah-->ingat la. tapi lom beli lg.

    shahrul-->nak teman? da terlambat la datok. hahaha

    topex-->nak gak? meh kasik duit ko,aku tlg belikan ;)

    ReplyDelete
  6. datinIzan,
    a ah
    lagipun datok pun ada hal lain
    maybe next time ye datin

    ReplyDelete
  7. dah belikah hadiah tuh?insyaallah jd la buat 01 Aug..

    ReplyDelete

leave me some words ;)