Followers

Wednesday, July 15, 2009

kawan sampai bila

semalam tidur kat bilik atiah kat kkm. wanie pi amek aku pas kls semalam. da lame kot tak lepak kat bilik atee. dulu die duk ngan zaty,now die da duk ngan wanie. lyn pon tumpang tdo sini. sbb die de kls same ngan wanie lam kul 12 nt. skrg aku lom mandi lg. bangun pon kul 9 td.org pompuan ade kelebihannye tuk ponteng solat. korg kaum adam ade ley wat? mintak kaki la jawapnye ehhh ;P

hari ni aku tade kls. so aku nak kemane ni? nak kuar,yuni n yan pi blaja bw moto. jumaat ni diorg test ngan jpj. wish them best of luck ;) nak ajak atee,die de kls. wanie? lyn? pon same ade kls....

arghhhhhhhh,nak duk bilik sepanjang hari? dengan laptop tade. novel? da semua aku habiskan pembacaan tuk ke berapa kalinya aku pon tak pasti. yang aku taw,aku da ley hafal muka surat mana part2 best lam novel tersebut. novel p/s i love u lg la. siap aku ley hafal perbualan lam novel tuh yer. kan bagus kalo aku hafal buku pelajaran cam aku hafal novel ;(

semalam kol mak,mak kate. "hang ni tade keje laen ke,asik kol mak je" adehhhhhhh<--kan da kene sedashhh.

aku nye layout da berubah,sbb de org kate semak mate nak bace sebab de belang2. oleh kerana die silent reader aku yg setia aku korbankan hasil pencurian layout aku tersebut. pasni kalo serabut lg,ko tak yah la bace dahhh<--ampunnn ;P

semalan lan msg aku ajak pi kuar makan nasi ayam kat uniten bangi. aku ingat aku ngan die je. then lam kete die de die ngan kwn die,lelaki gak n seorg pompuan laen yg aku andaikan kwn kepada kwn lan. korg wat2 paham2 je la k.

sampai je kat kafe uniten bangi tu,ramai plak kwn2 die. sekali dak2 bisnes lan. bisnes ape? malas aku nak amek taw. yg aku taw lan sekarang da berubah. myb kearah yg lebih baek bg die. tapi aku mmg tak berminat nak join bisnes2 cam ni.

lam kul 3 lan still tanak anta aku balik. oleh kerana aku tak ley nak masuk ngan kwn2 lan tersebut. aku msg mr.E ngadu nak balik ukm sekarang gak. but mr.E tade kat ukm,die kuar ngan kwn2 die. then kol atee. kebetulan lak die nak kuar makan ngan wanie. so wanie,atee n lyn la yg pi amek aku kat uniten. thanx so much korgggg. kerana menyelamatkan aku.

maafkan aku lan,aku tak berminat ngan bisnes2 cara ko skrg ni. tapi kalo bg ko bende tu ok,aku akan terus sokong dr belakang tetapi hanya dr secara tidak langsung aku rasa. aku tidak mampu nak join secara lansung.

walau pape pon lan,ko still kwn aku sampai bila2. kite kawan da lame ohh.since form 4 lg. dr aku kapel sampai single ko kenal aku kan ;) banyak kenangan aku ngan ko.

p/s:aku tak marah sesape ;)




10 comments :

  1. biasa aku dgr mak bising pasal jarang ko, yg ko plak terbalik, mak bising pasal selalu call. ko pakai digi ke weh.hehe

    ReplyDelete
  2. hehe
    izan rindu owg kat umah ke??

    hmm
    xda nada marah sesape pun .
    hehe

    ReplyDelete
  3. ajak join bisnes..kompem x lyn da.
    huhu..
    eh ehhh die de mr. E gak la??
    huuuuu
    izan..mish yuu

    ReplyDelete
  4. kenapa ponteng solat dilihat sebagai KELEBIHAN gtue...isk isk isk.

    ReplyDelete
  5. tak suke bile tinggal sorg cenggitu sampai x tau nak wat ape..sib baik kak t dah awen n ade anak..

    Ye..amin pun dh nak bljr berckp skrg ni(walopun lmbt)..alhamdulillah besh..besh..

    p/s : kak t x marah sesape.. :)

    ReplyDelete
  6. same r tgh ponteng solat gak =p

    ReplyDelete
  7. datinIzan,
    1. bendera jepun bukan alasan untuk bangun lewat dan mandi lewat..ish3
    2. bosan? kenapa tak lawat FST..kan ada Hari Terbuka FST..tapi dah habis dah tadi
    3. goodLUCK kat kwn2 datin yg bakal test dengan JPJ jumaat ni
    4. baguslah mak datin ckp mcm tu. drpd menunggu berita anak yg diam membisu je
    5. jgn join MLM! datok dah pernah menjadi mangsa. bukan datok nak burukkan MLM tapi sekarang ni kita masih study. fokus study. dah keje. ada gaji yg stabil. nk join. join la. huhuhu. terbang duit datok dulu.

    p/s: datok xmarah datin pun

    ReplyDelete

leave me some words ;)