Followers

Monday, July 06, 2009

server

hari ni kelas aku kul 4 ptg and sepatutnya habis lam kul 7 malam. tapi disebabkan 1st class kan,then kls abes awal ;) suke ohhh

kelas hari ni international bisnes (IB), dapat lecturer pon masih muda lg,n agak sporting gak. miss siti hawa. oleh kerana kls abes awal,sementara nak tgu atee n yona abes kls,sbb diorg kls subjek laen. yan bw aku n yuni pi beli krepek ptg td kat kajang. kete plak semua macam tak sabar2 je...korg ni mmg tade kesedaran memandu and menghormati pemandu2 baru seperti kitorg ohhh...

sgt tak sukeeeeeeee!

nak cari parking lam ukm? mmg tipis harapan nye,akibat dr tersebut,yan kene pusing 2 kali nak carik parking. nasib tayar tak kene kunci ngan pak cik baju biru sbb yan lom amek sticker kat wisma aman.

ahah! cter sal wisma aman kan...

kitorg nak pi amek sticker kete yan pg td. then pi la tye kat kaunter;

yan: akak,nak amek sticker.
akak muke kerek: server.

then aku,yan n yuni pi la cari bilik yg namenye server. tak jumpe2. sekali ade seorg pakcik yg baek hati tanye.

pak cik baek hati: nak cari ape?
yan: nak amek sticker.
pakcik baek hati: da daftar gune online?
yan: dahhh...
pakcik baek hati: ha,amek kat kaunter depan.
yan: ok,maceh pakcikkk ;)

lorh,npe akak tu soh pi cari server lak kalo pak cik ni kate amek kat kaunter die???

ade seorg lg pakcik kat lam tempat kaunter tu.

yan: pakcik nak amek sticker.
pakcik: server rosak dik,so tak ley nak amek sticker...;)

ohoooooooooooo,ape la akak ni. laen kali bgtaw la server rosak!!!!!

p/s:sekarang ni aku cukup marah ngan org yg cakap tak abes n pura2 depan aku! sakit hati ohhh...lg 1! tak yah la nak invi2 kat aku sorg je lam ym tu if tak suke nak chat ngan aku. aku tak ggu ko dah!



18 comments :

  1. yela2...
    aku x invi kat ko dah.....

    huhuhu

    ReplyDelete
  2. lor,satu set ngan aku ke,xnmpk pun ko td,>.<''

    ReplyDelete
  3. izan, gud luck new sem nih yer :))

    ReplyDelete
  4. kak ida lum abes bce pon da tau msti kes server down ni.heheeuuu :P
    .
    .
    kem slm akak kerek tu ek :P

    ReplyDelete
  5. hahaha mmg kebanyakan kakitgn ukm ni muka cam smpah. ops! maksud aku muka kerek la :P

    ReplyDelete
  6. kak ijan amek kertas, tulis besar2
    'BUDI BAHASA BUDAYA KITA'
    tampak kat dahi akak tu..
    okey??

    ReplyDelete
  7. sabar ye cik datin
    akak tu saje je nak uji kesabaran cik datin

    ;P

    ReplyDelete
  8. hahahahaha...kesian dier...
    panjang la lg langkah korang yer...dh ada lg 4 kaki extra tuh...
    HATI² & JAGA². Ingatlah orang tersayang!

    ReplyDelete
  9. akak tuh cam hape tah!
    hegat sy besh sgt!
    ayak~!

    ReplyDelete
  10. bila nak belajar kalau on9 jer ni

    ReplyDelete
  11. aKu suKe naMe LectuReR bRu Ko...

    oH haWa...

    heHe...

    ReplyDelete
  12. Bu tak dapatkan sticker lagi... hish banyak tol kejadahnye... sticker ukm sticker kolej... ingat kalau dah adew sticker kolej tak perlu dah sticker ukm. semalam kene tahan ngan pakguard muda belia... cis!

    ReplyDelete
  13. salam...miss izan,

    :)) salah komunikasi saja..
    apapun tabik pada pakcik tu..!

    tq singgah ALaut

    ReplyDelete
  14. anak laut-->tabik juga pada pakcik tu ;)

    bu boyz-->nape kene de 3 sticker? kwn miss izan pakai 1 je sticker...

    hasnul-->aku taw ko suke name tu ;P sbb tu aku kasik terang sket...hehehe

    ReplyDelete
  15. luffy-->ngah stadi la ni...huk3~

    maya-->emo disituh...hahaha

    fariena-->jgn riso angah kan sentiase diingati ;)
    hik3~

    ReplyDelete
  16. apis-->mmg byk besabar nieh ;)

    aty-->tolong watkan leyh? hak3~

    topek-->mesti ko penah kene gak kan? lalalala

    ReplyDelete
  17. kak ida-->nt izan sampaikan ;)

    sya-->thanx dear ;)

    alep-->aku nampak je ko ;)

    atee-->siap la ko! hahahaha

    ReplyDelete
  18. kene adew sticker kampus & kolej. If bu dok luar tak pew la kampus jer. if dok dalam, kalau dah ada sticker kolej rasanya tak yah la kot kampus. Sebabnya yg pakaisticker kampus adew duk dalam or duk luar, kalau sticker kolej, of couse dok dalam, n of corse student situ >>>-> leceh tol la... da la nak apply sticker kampus susah n komplikated...

    ReplyDelete

leave me some words ;)