Followers

Thursday, July 29, 2010

book mark




cubaan pertama menghasilkan book mark sendiri. not bad la izan. tak sangka ok aku boleh buat sendiri. even jahitan tunggang langgang sikit. but its ok for me ;) now tengah gigih nak buat elmo pula. owh, sebelum terlupa yang aku buat tu namanya kero keroppi. dulu masa aku kecik-kecik aku tak ingat la sapa yang beli kan. aku rasa angah kot yang beli. mainan yang ala-ala boleh bela dari kecik sampai besar tu. ala yang macam korang main bela-bela digimon dulu tu. bagi makan la, kalau tak sihat bagi ubat. suruh dia tidur. cucikan puu puu dia.
ha, ada paham? tak paham. lantak korang la. HAHAHAHA

with❤:izan®

9 comments :

  1. comei comei teruskan usaha anda!!!

    ReplyDelete
  2. lawa la izan. ajar acan buat leh?

    ReplyDelete
  3. Nicely done.. Keep it up..

    jom join contest klik sini

    ReplyDelete
  4. seni nye tgn awek nie...
    untung sape dapat...

    ReplyDelete
  5. izan comey sgt..ajar kak fared mcm mane nak wat...

    ReplyDelete
  6. angah : thanks ;))

    acan : boleh, tapi kene bayar upah mengajar la... ;P
    HAHAHAHA

    RAINA : thanks dear ;)

    ReplyDelete
  7. kak ida : nak? hahahaa

    anon : kamu la untung. HAHAHAHA

    KAK FRED : anytime izan boleh ajar kalau untuk akak ;)

    amalina : hahahaha..kene banyak belajar lagi ni ;)

    ReplyDelete

leave me some words ;)