Followers

Tuesday, July 27, 2010

Nestle Nutrition Month

ahad kelmarin, UKM tak ada elektrik. oleh itu haruslah aku ni gigih ajak alan jalan-jalan. alasan oh tak da elektrik kena ajak alan jalan-jalan. eh, mesti kot. dengan atie keluar ngedate sama cd. dengan yona balik rumah. dengan roomate pon balik rumah. tak kan aku nak berpanas dalam bilik sorang-sorang. tapi dah panas pon duk tunggu alan. lambat!

alan : saya lambat sikit boleh?
aku : kalau lambat nanti merajuk. mogok tak nak make up!
alan : okey.

HAHAHA. cantik punya jawapan. okey??? gedik oh. merajuk then mogok tak nak make up. heaven gila kau izan. last-last aku make up juga. kalau alan tak minta aku make up pon aku nak juga. dulu ye la kot. rasa macam malu-malu nyah gitu nak letak eyeshadow kat mata. sekarang kau, kalau tak letak rasa tak cun gitu. boleh? MUNTOH!

dalam jam 1 petang baru alan ambil aku. kitorang pergi mid valley. jalan-jalan sampai aku terbeli kasut kuliah sepasang. TERBELI adalah perbuatan tidak sengaja. esok aku pakai. kasi tayang dekat atie. "babe, esok u ambil gambar i pakai kasut baru okey, please....". jalan-jalan dekat mid valley sampai termasuk dalam exhibition centre dia. sekali nestle ada buat Nestle Nutrition Month. macam-macam booth ada..yang paling laku booth megi and milo la. aku dengan alan, hentam beratur dua tiga kali. makan free. jangan kasi peluang keemasan ini terlepas begitu sahaja. sampai kenyang la kot kitorang hentam makan dalam tu. oleh itu, jimat la duit untuk LUNCH. hahaha. tipu. padahal dah makan nasi kat bangi.

terbukti lelaki ini beratur lebih dari sekali. sebab ada dua mangkuk megi dekat dia.

alan ambil, aku makan je. alan ambil lagi. aku makan lagi.


sudah kenyang? jom tengok bola! MALAYSIA vs KOREA SELATAN.

with❤:izan®

8 comments :

  1. dpt detect something...



    beg baru!
    ha.ha.ha.

    ReplyDelete
  2. amboi baju sama color! chomel la krg izan. i like i like =))

    ReplyDelete
  3. benci la tengok org date ni.. kak ida da jauh dr mr. mj.. uwa

    ReplyDelete
  4. su : haip! jgn bising2...
    hahahaha

    ReplyDelete
  5. amalina : hik hik hik.
    malu la u ni. puji lebih2...
    KAH KAH KAH

    ReplyDelete
  6. kak ida : eh, tak nak komen sampai 3 sekali.
    terima kasih kak ida ;))

    ReplyDelete

leave me some words ;)