Followers

Wednesday, March 17, 2010

ulam jantung pisang



benda apa yang paling best dan penting if korang dah couple?

dating?
melting?
jalan-jalanning?
watching movie?
bowling?

salah salah dan salah. apa yang penting? dating! kepala hotak kau izan oi. sapa yang jawap dating tu? meh sini aku nak kasi sikit. KEPALA HOTAK HANG...

bagi aku apa yang penting bila aku dah couple. ni apa aku rasa la ni. ini apa yang aku rasa ok. bukan mak limah rasa,bukan mak cik melah rasa mahupun sapa-sapa yang rasa. aku rasa ialah kebolehterimaan kawan-kawan aku terhadap kehadiran insan baru ini dalam hidup aku. bagi aku. ok aku ulang semula di sini. bagi aku ok. bagi aku la,if aku bercinta hebat mana pon sebahagia mana pon tapi kalau kawan-kawan aku tak boleh terima kehadiran mr.izan dalam hidup aku sekarang aku tetap tak kan rasa selesa. sebab kawan-kawan 24/7 ada dengan aku. bukan bermaksud mr.izan 24/7 tak da dengan aku. dia ada tapi jauh dimata dekat di hati. u,u nampak tu dekat di hati okey! ;) kang sentap plak..hahaha

tapi kawan-kawan dekat dimata lalu makan hati. hahaha..bukan-bukan,masuk ke hati dan sanubari. kalau kau ada kekasih hebat mana pon but kawan-kawan tak suka pakwe kau buat apa? boleh bahagia ka?

for my dearest friend,terima kasih kerana menerima aku dan maybe boleh menerima mr.izan adanya. nak lebih-lebih boleh buat list requeat. nanti aku bagi kat mr.izan... hahahaha


p/s: entry makin mengong sebab asyik makan hati berulam jantung ja. mr.izan balik umah so,lauk aku ulam jantung pisang ja.




9 comments :

  1. ulam jantung pisang boleh buat makan dengan nasi kerabu tak?
    miahaha...

    ReplyDelete
  2. tiba2 aku teringat satu statement maut wani masa aku balik dgn dia aritu

    "izan ckp hang dah ada bf"

    wakkkluu! hahahhaha. pandai no kata kat kita. hahaha. semua sebab entry atun tu! hee..

    btw, satu sekolah noh, mr izan ngan miss izan ni. gosip gosip

    ReplyDelete
  3. alalalala..manjanya izan..

    jeles weyh!haha

    ReplyDelete
  4. Alamak lama nye tak makan ulam jantung pisang... ni yang nak buat cari ni... :)

    ReplyDelete
  5. ulam jntg pisang..ila lak makan ulam jntg hati...huuhuh...

    ReplyDelete
  6. izan ~ dah tuka comment setting? hahahahha ~ senang sikit. keh2x

    xper, aku leh terima mr izan.
    jantung pisang? wohoooo ~~


    >>___<<

    ReplyDelete
  7. alahai....benda palingbest bila bercinta ialah bila kita tak jumpa dia..ha3..serius..

    ReplyDelete

leave me some words ;)