Followers

Saturday, May 23, 2009

cinta? dalam hati ada cinta?


Apekah?

Kenapekah?

Siapakah?

Apekebendeeee la aku nak cter niii...hehehehe...

Soklan cepu emas tuk hari ni,berape kalikah korg pnh bercinta sepanjang korg idop ni? Tak kesah la cinta monyet ke,cinta kera ke,cinta hamster ke(chumil la hamster2 ni,cam lam blog ikmal)...asalkan korg anggap yg time tu korg ngah hangattttt bercinta! Hangat ke???? Miahahaha...

Kalo tye aku? Jap aku nak kre bape kali aku bercinta eh? Cam banyak je kannnn...(Aku tipu) sekali je pon aku bercinta. Ape berjaye ke tak? Kompen laaaaa...BERJAYA! miahahahaha...aku tipu lg...TAK BERJAYA. Kenape aku kate tak berjaya,sbb adelaaaa...huahauauaha (ayat nak mintak korg lempang aku laju2)

Tapi atleast aku de pengalamannn..tak ke gituuuu...lalalala~~~

p/s:aku skg ngah search kalo2 de lelaki handsome lalu depan umah aku,aku nak soh ayah aku pi pinang die.boley tak cam tuuuu? Tlg skettt...pinangkan bukan tuk aku,tp tuk seseorg yg lebih layak supaye die tak kaco laki orgggg...hahahahaha(aku tak suke ko ok)

15 comments :

  1. add p/s adik sikit leh...aku pun tka suka kat HANG tau....x de ke laki lain yang hang nak ha?

    ReplyDelete
  2. ley2....
    sgt di alu-alukan tuk menambahhh...
    huahaha...
    sape2 lg nak add ley add k...
    hahaha

    ReplyDelete
  3. wah ko nak suruh ayah ko minang. ko biar betul.. nanti aku hantar ikan2 haruan yag hensem lalu depan rumah mu.....

    ReplyDelete
  4. hantar la cepat2 sket...
    senang sket hati aku ni...
    hehehe

    ReplyDelete
  5. brape kali eh,
    jap nak bilang pakai jari

    ermmm.ada la 3 kali kot
    sume tak mnjadi
    huhu

    ReplyDelete
  6. haishhhh...
    byk gak tu...
    hehehe...
    tape2,lebey banyak pengalaman tuk mematangkan diri...
    ecececceeehhh

    =P

    ReplyDelete
  7. aku ingat ada pendedahan ekslusif td

    hmmmmm

    ReplyDelete
  8. pendedahan eklusif pe?
    lalala~~

    ReplyDelete
  9. Eh boleyh jer macam tuh. Today, world has no barier tahu. ahaks

    ReplyDelete
  10. haHa...

    toL2...

    duNia tnPa semPaDan...

    noThin is imPosSibLe...

    ReplyDelete
  11. nape macam x paham sgt cite ape ek?? de org nak minang ko ke, de laki yg ko x nak tp die nak?? hurm..

    btw, aku becinte btol3 pon sekali je..kite serupe~~~

    ReplyDelete
  12. kasi high five skit...

    pekkkk( bunyik high five)


    jum wat persatuan golongan2 tak berjaya... dang....

    ReplyDelete
  13. hidup manusia2 bujang senatero dunia! miahahaha...

    ReplyDelete
  14. atok atan bukan laki orang..tengah mencari pasangan tu ..nak atan rokomen kan

    ReplyDelete
  15. hahaha...
    bape umurnye?
    ley la...
    asalkan tak kaco laki org...
    huahahaha

    ReplyDelete

leave me some words ;)