Followers

Sunday, May 31, 2009

serupa tapi tak sama

kalo kite satu family mesti muke kite same kan? kate iman kepada adik nye alep..
tapiiii...
bg aku,aku tak same ngan siblings yg laen,kenapa???
adakah kerana aku bukan anak hj salleh n hjh rodziah? ohhhhhhhhhh,tidak! kerana perangai aku sebijik seperti ayahku kate wanita terchinta hj salleh...so,aku anak die la kan? hehehe

aku bercanda saja kwn2,cube korg perati betoi2 yg aku ni ikot muke sape? jgn nak kate cam muke dian sastrawardoyo plakkk..i likeee..miahaha

adakah aku seperti ayah ku? seorg yg tegas,tetap pendirian sekiranya tidak makaaaaaaaa tidak lahhhhhhhhhh...sukekan benda lame n tak sukekan perubahan,amat independent(e.g:kalo nak makan die tak pgl pon mak aku,tapi mak aku yg pi layan). degil,kalo anak2 die sakit kelam kabut soh pi klinik tapi kalo die? haremmmmmmmmmmmm...

seperti ini? -->wanita kesayangan hj.salleh,wanita yg chantik budi pekerti,pandai masak,pandai menjahit, independent gak sbb die tak pernah mintak duit kat ayah aku,tp die owis de duit,padahal suri rumah je..(ni yg wat aku n kakak2 aku pelikkkk)

ha! cam ni kan?-->kakak aku,seorg yg manje tetapi amat keras hati nye.die ni dulu mase kecik slalo kene babab ngan hj salleh. sbb pe? degilllll,nakal nye nauzubillahhh..tp skg die da kawen da de anak,sgt la baek n slalo masak kan pape yg aku nak makan..hehehe


yg ni same tak? iman n adik nye alep...lam pic ni si iman hanya berpura2 baek ngan adik nye,kalo tak cam langit ngan bumi kene pisahkan diorg ni,kalo dekatttt...siap la ibu n abuya die pon join bergaduh same...
lalala~

ke aku seperti iman? same ke? ;P

p/s:aku berharap agar anak ku nanti tak mengikut hidung n mata aku...mintak2 la mate my future hubby besar n hidung nye mancung(bukan patah seperti aku) lalala~tapi aku sentiasa bersyukur dengan pe yg aku miliki sekarang..aminnnn

9 comments :

  1. mak ngn ayah ko awet mude btul laa norizan oi. adakah ko pown ikut awet mude jgak nnt? lalala..itu aku akn confermkn bile ank ko dah 7 org okay. ko muke mcm ayah ko la izan. dan juga mak ko. abg ko. kakak juge tidak ketinggalan. kate ank bongsu, cmpur la sume!

    ReplyDelete
  2. aku rasa pernah nampak ja ko nie? rasanya d mana ya...????
    pada kepten kot!!!!!

    ReplyDelete
  3. Muka tak sama pun takpe...janji darah yang mengalir di tubuh kita tu darah yang sama :)

    ReplyDelete
  4. wah cantik gambar
    camera pe cik izan
    share ar sikit

    ReplyDelete
  5. adeh...

    haruan tasek asyik buat spekulasi

    baik aku jadi silent reader jer

    muahaha

    ReplyDelete
  6. hahaha haruan tasek ni pandai tol die menafsir ye..ish3..

    muke kite same x????

    heheee..

    ReplyDelete
  7. hahaha haruan tasek ni pandai tol die menafsir ye..ish3..

    muke kite same x????

    heheee..

    ReplyDelete

leave me some words ;)