Followers

Saturday, May 09, 2009

kenduri oh kenduri

ni pic aku b4 g kenduri td,bangun2 tdo jr trus pi makan kenduri(anak dare pemalas tullllll) mmg lambek la aku kawennnn
ni budak yg kene pelempang sebijik td ngan akak aku,coz die nyaris2 nak kene langgar moto,die ni jalan melelong je,buat jalan tu cam jalan die sendiri,org nak pgg tgn die katenye da pandai jalan sendiri..lastly,rasekan pelempang akak aku(kek bontot je ponnnn) huhuhu tp nanges la gak coz da kene marah n kitorg wat pandangan singa kat die td...hahaha

almaklumlah,da balik umah ni macam2 kenduri aku pi. nak duk umah tak dapek la aku nak merase makan lauk kenduri kannn.bukan ayah aku tak bungkus bw balik umah,tapi tade feel la makan kat umah,tade la rase kenduri nye kannnn? huhuhu

tghari td aku pon merajinkan diri aku tuk ikot mak and akak aku tuk pi kenduri kawen anak jiran aku,selang 6 buah umah dr umah aku je. anak die lelaki,so menantu die mestilah pompuan kan? takan nak kawen ngan kaum sejenis lak kan? aku tak kenal pon sgt anak die.akak aku kenal la,sbb same sekolah ngan die dlu,aku mane la penah sekolah kat area umah aku ni...huk3~~~

nak dikatekan aku tak berape nak kenal ngan org2 kampung aku ni,aku kenal je name2panggilan deme,cam mak teh,mak nab,cik esah...aku kenal je...tapi td ade makcik2 kat kg aku ni tye akak aku,yg aku ni cucu hj salleh ke? CUCU??????? aku anak die la! sabor ajela, dah tu dr kecik aku sekolah kat luar,mane la deme nak kenal aku kan? huhuhuhuhu

tak ley nak salahkan sesape,da nasib aku dapek sekolah kek luor,kalo tak nak je aku stay sekolah ket kg aku ni,lg besh!(emosi aku sedikit terganggu kerana dianggap cucu hj salleh)
video
ni video org kampung aku kompang,dulu mase kecik2 aku inat gler tgk org bekompang ni,nt kalo aku kawen(ade calon ke???) wajip ade ok....kalo la laki aku tak mo,akakn ku pakse die supaye nak gak!

6 comments :

  1. huhu..cian budak tu
    da la kne lempang..masuk lak lam blog pix die.. :P

    beshnye mkn ns minyak kendurik.
    huu~

    ReplyDelete
  2. sian budak tu kene lempang.
    kalo aku terajang je.

    ReplyDelete
  3. anak sapa kawin ni dik?
    ala siannyer iman...sapa lempang dier? ibu dier ker?

    ReplyDelete
  4. hahaha...
    makcik die yg lempang cket kat muntut die,dgl sgtttt...
    tapi sian gak kat die pas tuh.
    ayat die'tamo kwn makcik!'
    hahahahah

    ReplyDelete
  5. hahahah konon tak mo kawan mak cik.
    tp jap jer tuh

    ReplyDelete
  6. dah makan tu

    apa kata pasang niat :P

    ReplyDelete

leave me some words ;)