Followers

Wednesday, May 06, 2009

:..mengeDATEkan DIRIku..:

semalam aku kuar dr pagi sampai malam, nasib la aku ngah lam keadaan yg tak mengizinkan aku tuk solat melandeeee, so ley la aku bersenang lenang ibarat tak de pape tanggungjawab yg perlu aku tunaikannnn, hehehe (ayat tanak kasik korg pikir bukan2 k) hehehe

kuar dr bilik lam kul 11 pg,coz kene g kolej si atee dlu pi amek duit. nape aku nak kene amek duit kat atee lak? adakah atee sugar mummy aku? ye! atee adalah sugar mummy aku... hahaha... tede makne nye, akak aku masuk kan duit lam acc bank si atee,coz aku nye kad maybank wat pasal ngan aku sejak 2 3 hari ni, sbb tula kene gune kad si atee. bejalan kaki k aku dr buzen ke kkm(kolej atee)..

dari aku wangi2 dah jadik sedikit masham la gak, bepeluh sikit, terpakse aku cover2 takot mascara aku cair lak nt (even aku pakai yg water proof)... huhuhu... almaklumlah nak g date, kene la cun2 sket kannn (sumpah amir gelak bace statement ni) hahaha, tade la cun mane pon... sedar diri sket izan ko make up cam ne pon same jeeee...lalala~~

yg ni atee amek pix aku, time ngah tgu 6K bus kat kkm...thanx atee cox teman aku lunch, kasik pinjam kad bank ko n teman aku tgu bus even ko ngah sibuk stadi ppi..=) huhuhu

nilah amir... cewahhhhhhh, sila jgn tiru aksi kat tgga tu k (merokok merbahayakan kesihatan) sory amir masukan muke ko lam blog aku ni, hehehe...mesti korg tertanye2 kan sape amir ni sbnrnye? (bajet korg kesahhhh) aku nak cter gak,ni blog aku kannn, ikot suke laaaa... uhuhuhu...
amir ni kwn sekolah aku mase time form 1-3 dulu, kire mase aku duk kat asrama trolak dulu la, kalo korg bace post2 aku yg b4 mesti korg taw aku byk kali tukar sekolah. mase kat sekolah dulu tak ponah tgur pon amir ni,baru stat ym je ngan die baru2 ni,kabetulan lak die dtg umah abg die kat gombak, tu yg decide nak jumpe..kire reunion la gak ni,tapi be2 je...hahaha

ok,so semalam semua amir blanje, dr muvie, ktorg tgk cter bohsia, then g mam mcD je, sampai sebu perut aku menelan bege semalam, tbe2 jadi kenyang lak makan depan lelaki ni (ayat sekali lg nak kakiiiii,larikkkkkkkkkk) hehehe, then rase tak patut lak aku tak blanje amir pape pon kan, so belanje la die mam eskrem je pon (ade cter tersurat n tersirat di sebalik eskrem ni,rahsieeee) huhuhuhu

ade sikit pantun ni..
ade batas mesti ade ubi,
next time jumpe,ley la blanje lagi.
hehehe

p/s:aku n amir ni tade pape k,mane la taw de awek2 yg kenal amir ni tebace plak blog aku ni,mati aku kene blasah nt...hehehe. n to amir,thanx blanje aku semalammm...

10 comments :

  1. haha izan jgn marah aku xdapat tlg smlm. baru bgn tdo. nnt nak tggu aku mandi ape smua mau 3 jam. ahaha sorie ok :(

    ReplyDelete
  2. topex-->sokey la topex,exercise sket aku semalam,hehehe

    kapten-->ape yg oh? misteri2...

    ReplyDelete
  3. hehe~
    reunion ber2.
    sgt kecil2an..
    keh3~
    :P

    ReplyDelete
  4. save bajet miss boo...
    hehehehe

    ReplyDelete
  5. bestttttttttt.
    g ar tgk!
    puas hati arrr...
    =))

    ReplyDelete
  6. reUniOn Laa sGt...

    hAHa..

    neWay hoPe u enJoy iT...

    :-)

    ReplyDelete
  7. oh..
    u men kayu 3 nge i!!!

    ReplyDelete
  8. sapa ini anon?
    adakah....???
    huhuhuhu

    ReplyDelete

leave me some words ;)