Followers

Friday, May 22, 2009

makan BOLA,tido BOLA,semuanye BOLA


bola? kompem la lelaki nye cter kannnn...sebut je bola,mesti berkaitan rapat ngan kaum adam ni...aku de kwn yg minat bola ni sampai sanggup gaduh ngan awex die sbb diorg tak sokong team yg same...tapi aku? aku tak kan bincang sal bola ngan future hubby aku kalo ktorg tak same team nt..ko tgk tb belakang aku tgk tb depannnn k..lalala~~~
(kijammmm)

bkn ape,tuk keharmonian rumah tangga gituuu..hahahah..calon pon tada...ade hati nak berangan cam tuhhhh...ikot suke la kan,blog aku gituuuu..=P

anak buah aku yg sorg ni pon cam hebat gak bab bola ni. yg die taw 'GOLLLLLL!!!' sbb abuya die(ayah nye a.k.a abg aku) kalo tgk bola menjerit time gol tu sampai anak die tejage lam buaian tu. pastu kompem2 la kene blasah ngan kak ipar aku...hahahhaa

video

video ni time aku teman si iman ni maen bola kat blkg umah,die duk meyendeng sebelah aku nak ajak maen bola,sampai naek rimas aku,last2 aku pon stuju je la layan die maen bola,sepak kekanan kiri bola tu pi,aku sepak kiri ntah mane hala la plak die pi. iman saje je wat2 jatuh tuh,konon nampak hebat la kalo die jatuhhhh..hahhaaha....layannzzzz

13 comments :

  1. hahahaa tak terbayang camner kekijaman kak ipar kat abuya... GOLLLL!!!!

    ReplyDelete
  2. hahaha...nak tgk ke?
    nt akan dimasukan time mereka gaduh2 manje lam n3 seterusnye...
    comelll gituuu...
    hahaha

    ReplyDelete
  3. takkanlah kerana bola nak gaduh2

    gurau2 jer :P

    ReplyDelete
  4. sape? kwn aku tu ke?
    betull la deme gaduhhh...hahaha
    tapi sok ok balikkk...

    ReplyDelete
  5. ye la kotttttttttt...
    manje2 gitu...hahaha

    ReplyDelete
  6. ahakss...comel2 jer budak 2..siap langgar buai lagi....

    ReplyDelete
  7. hahaha...
    die da mereng nak susu da time tu..
    tu yg sampai buai pon die tak nampakkk..=P

    ReplyDelete
  8. kenape? apakaaaaahhh? aku tak mengertiii...

    ReplyDelete
  9. Nak tgk. mana entrinyew? wah... kang slipar naik kemuka muahaha... (bleh ke aku tanya macam tuh)

    ReplyDelete
  10. Nak tgk. mana entrinyew? wah... kang slipar naik kemuka muahaha... (bleh ke aku tanya macam tuh)

    ReplyDelete

leave me some words ;)