Followers

Tuesday, May 12, 2009

kini aku..


selama aku balik umah da nak dekat seminggu ni,macam2 berlaku.tp tak semua aku ley cterkan kat lam blog ni,tp yg pasti aku bahagia skrg. sbb ape?? adelaaaaa...(gedix kembaliiii) hehehe

tapi de 1 je mende yg aku plan tak menjadi,ingat nak keje cuti ni,tp cam tade peluang jerrrr...huk3~ bukan pe,dr duk umah je,baek aku keje,tapi bagus gak aku tak keje ni,ley la aku nak blaja masak memasak kannnn...ala2,persedian nak menempuh alam baru gituuu...hahaha

yg pasti aku da stat rindu ngan RUMATE aku(kak fred) adushhhh,rindu gler.untuk kak fred,izan rindu bangat ngan akak,mcm2 mende kite share sesame.hope akak simpan rahsie izan k.hehehe

pic ni da lame da nak upload(sory kak fred,lambat masukan lam blog) huhuu. pic ni kat bukit jalil, mase g fun fair time past final hari tu,mmg besh ar tempat tu,kalah genting! g ar try,aku respek gler kat sape yg mampu maen semue menatang lam tuh,aku baru maen bape je dah nak muntah,kat genting tak lak rase cam tu.semua tu kwn kak fred,aku n atee je junior yg laen tu semua senior kolej aku.nway diorg ni mmg besh ar.

nice tak? atee yg snap ni.(kredit tuk my bebeh!) hehehehe

n sal life aku lak skg,aku tak taw nape aku da stat happy cam dulu balik,cam dulu yg mane??? cam dulu2 laaaa....b4 aku sdeyh n emo sentiaseeee...ahakz!(gedix lg di situuuu) aku rase cam gumbiraaaa je..apsal ehhhh? dah izan! stop merepek! dr pg aku bangun da de org msg aku,nak tdo de org msg aku,nak g mane2 rase cam nak melawa je skg(even tak penah lawa mane ponnn)

kenape aku jadik cam ni? adelaaaaa(ha! sumpah aku gedix skg ni!) lalalala~ lantak la,yg penting aku happy,da lame tak rase cam ni..huhuhuhu

p/s:aku da tak sdeyh lagi psl kau(mr a.i) sbb aku da rase yg de org laen yg lebih menghargai aku selama ni just aku je tak sedar,so kepada mr a.i bubye!! get out from my life. i let u go! hahaha

10 comments :

  1. owhh
    dah bahagia eh skrg?
    :P

    ReplyDelete
  2. teruskan kegembiraan itu.
    gewdiz kgkdg ok ape.
    hehe~
    :P

    ReplyDelete
  3. k.A-->agak ar,tapi bahagia dr segi laen...bile jadik cam ni,baru taw nilai seorg kwn tu. hehehe

    ReplyDelete
  4. miss boo-->gumbira di sisi insan2 yg menhargaiku...ececeeeehhh...

    ReplyDelete
  5. kapten-->bukan la.sape yg msg aku tiap pg n ptg taw la...hehehehe

    ReplyDelete
  6. wah....aku pn mcm ko gak skang!!
    npe ea??hahaha

    ReplyDelete
  7. yeahhh! u go la ank en salleh! blah la kaw mr a.i. eh2, aku xmaw berincik pown ngn die. eh2, urup name die pown aku xmaw sbut! okay. relax ma.jgn over ma.haha..syg ko izan!

    ReplyDelete
  8. miera-->agak nye kite senasibbb...
    hehehe

    amalina-->ehem2! semangat tolll...
    bagus2 semangat itu yg kite cari.hehehe..syg ko jugak!

    ReplyDelete

leave me some words ;)