Followers

Saturday, May 02, 2009

MINYAK PENGASIH

hari ni paper khidmat masyarakat(km) stat awal gler,kul 8.30 pg. bagus sgt la tu untuk org2 yg suke bangun pagi cam aku ni,dah la mlm td tak ley tdo,dengan panas nye,bepeluh,de plak bunyi tet! tet! mengganggu tdo aku,baru je nak telelap tet! tet! haishhhh,sabooo aje la. kan da cakap nak tdo,so paham2 sendiri la pa maksud nye.(emosi tak stabil k)

then pg td lam kul 6.45 pg aku terjage dengan sendiri nye,tgk2 akak rumate aku pon tak tdo. die stilll melekat kat atas kerusi depan lappy die(final year ni penuh ngan tesis je la) sian plakkkk...
time aku pi exam lam kul 8 td baru die tdo sampai aku balik dr exam...huhuhuhu

then tak trus mandi,solat jap lam kul 07.09 pg cam tu atee call aku takot aku tak bangun lg,coz mlm td da pesan kat die soh kejut aku (sok kejut lg eh) hehehe. lg skali lam kul 7.20 pg cam tu,yona lak kol kejut aku bangun(baek kan kwn2 aku,semua risau aku tak bangun pg nak pi exam) hehehe

paper km ni sejam je,tp memandangkan aku tgk2 gitu je note kecik yg yan dah watkan(ni lg sorg kwn aku yg amat baek kasik aku pinjam nota km yg die da ringkaskan),so terpakse la gak menembak je td...50 butir peluru aku lepaskan tanpa sasaran yg tepat...wahhh,hebat kan aku (pele lutut ko hebat)

balik2 je bilik rase cam sakit semacam je perut aku ni,wat dono je lg,then bila tak tahan sgt baru aku terase nak memerut(huduh perangai,suke tahan berak) hahaha,skali tuttttttttt daaaa....

fatut la sakit laen macam jer...kat sini aku nak share ngan kaum2 yg sejenis ngan aku ttg kesedapan minyak pengasih yg aku perolehi dr akak rumate aku,yg die beli kat 7eleven,harga? rm1.90 jeeee...murahhhhh...

nape aku namekan die minyak pengasih? saje nak kasik gempak sket tajuk post ni..hik3~~~
name sebenar die minyak angin cap lang(pelikkkk) tp sedap gler minyak ni,bau die pon wangiiii...wangi macam bayi(tbe2 teringat kat classmate yg duk kat blkg aku time f4) rindu la plakkkk,coz die suke nyanyi lagu ni...hehehe

kecik je botol minyak ni,sbb tu murah kot. aku pon tak pasti de ke tak saiz yg besar sket.kepada kaum yg berlainan jantina ngan aku pon ley je nak pakai ubat ni...kalo aku sakit2 tgn ke,lenguh2 tengkuk ke(mengadap lappy lame sgt) aku sapu je minyak pengasih ni...sedap woooo...

cam promoter lak aku ni(padahalll tak dapek pape pon) hehehe

p/s:thanx atee,yona,yuni,yan n akak rumate aku sbb owiz de ngan aku(syahduuuu)

16 comments :

  1. oh sakit perut

    ingat ko nk bagi mandrem kat aku ;p

    ReplyDelete
  2. mandrem?
    tak maen arrrr
    hehehe

    ReplyDelete
  3. saket parkinson leh bbuh minyak ni xizan?

    ReplyDelete
  4. sape yg parkinson?
    ley kottt
    try ar dlu...
    hehehehe

    ReplyDelete
  5. eh silap..aku demam pakrson,aritu die wat sale,sume harga sengget 9posen je..so xpela~hahaha leh bli minyak pengasih ko ni~

    ReplyDelete
  6. ceit!
    sales rupenyer...
    ingatkan ko kene parkinsonnn...
    hahahaha

    ReplyDelete
  7. ahah kapan sengal saket parkson plak..

    hoho..mekaseh babe kerna menghragai aku..teharu seketike..uhu.. :')

    nnt aku post sal kwn2 plak ye..

    minyak pengasih ni minyak tuk saket peot ke?? haha slamber je..kalo camtu nnt nak bli gak la..hihi..

    ReplyDelete
  8. sengal2 badan,
    sengal kepala pon ley...
    sape yg terase cam sengalll je tu ley la try dapatkan ubat ni di mane2 pasaraya n kedai toko ubat yg berhampiran...
    hehehe

    atee,
    aku mmg rase ko kne dapatkan ubat ni,kte kan sejenis je time2 cam ni...
    hik3~~~

    ReplyDelete
  9. opocot ape ni? (buat2 xpaham)

    ReplyDelete
  10. ni kes pompuan...
    hehehe
    tang mane yg tak paham tu topexx?

    ReplyDelete
  11. "ko ngan aku sejenis je time2 ni"
    ahakhak~

    ReplyDelete
  12. sejenis penyakit yg hanya dideritai oleh kaum wanita cam aku n atee je ley pahammm...
    hahahaha

    ade paham?
    =P
    tak paham?
    ha,lu pikir la sendiri(gaye nabilll)
    hahahaha

    ReplyDelete
  13. hahaha
    siot je topex wat-wat tak faham

    percaya-percaya ingatkan minyak tu bole wat minyak pengasih

    hahaha

    tajuk yang memanipulasikan

    gagaga~

    ReplyDelete
  14. topex mmg cengitu,suke wat2 tak paham....
    padahal genius je bab2 ni...
    hehehhe

    ReplyDelete

leave me some words ;)