Followers

Monday, December 21, 2009

aku tak memilih

sherotttt,sherettt...

melayani prosperity seolah-olah dalam seumur hidupku aku tidak pernah makan burger ber-sos lada sehangat ini.sherotttt,sherettt...sherotttt,sherettt...kalah athiah yang tengah selesema sekarang. kesian kan u babe. dah la seleseme. bantai makan eskrem dengan coke. pandai u cari ubat..minum lagi eh. pastu mintak tambah ais. hah! baru kene ngan bunyi orang selesema cam tu.hahaha...

pagi tadi aku pi kelas ingat nak daftar subjek etika secara manual. sebab nak daftar online dah penuh kelas tu. pi la duduk dengar ceramah pasal etika pemakaian ikut standard dan piawaian UKM. tunggu punya tunggu lagi lepas lecturer tu halau sesiapa yang pakai round neck masuk dalam kelas dia. then aku yang duduk kat belakang buat muka selamba dengan athiah. lepas sejam dia bagi ceramah free. baru dia bagi rangka kursus. sekali izah perasan yang untuk ambil subjek etika kene lulus subjek kelakuan organisasi as a prasyarat's subjek! what the big???

aku bersama-sama athiah dengan perasaan yang sungguh loser. hangkat kaki lalu berjalan keluar ala-ala model jalanan keluar dari dewan. tak ambil subjek prasyarat ada hati mahu ambil etika! sungguh gagah kan kita athiah? nasib la pergi kelas naik si tembam! yeay! tembam da tak merajuk lagi. lepas je bapak tiri datang kasik babab 2,3 das terus nak jalan. thanks alots! ;)

lepas je memblahkan diri tanpa rasa bersalah lalu ke bilik yona kerana berlaku percangahan pendapat antara yona dan athiah. aku kene ada di sana sebagai pengadil dan penamat segala cerita. akhirnya sebagai kesimpulan yona mengeluarkan usul untuk ke mid valley. kerana perasaan yang tersangat loser kerana tidak mengambil lagi subjek prasyarat memandangkan orang lain dah ambil awal-awal lalu pengadil menjadi tidak berapa adil kerana bersetuju dengan usul tersebut.

maka,telah berlaku beberapa insiden aku di-mengoratkan secara tidak sengaja oleh jejaka jejaka ketul di mid valley. aku kata tak pe la. aku tak berapa nak minat ngan mamat-mamat macam ni.


tambahan kepada apa yang aku kata kat diorang, kalau dapat macam ni pon dah ok dah. aku tak memilih. orang dah nak,aku menerima je dengan hati yang pasrah ;)


hahaha...pi tengok new moon terus nak gegar-gegar badan macam iklan coke tu. grrrr...gila gedik aku dalam movie sampai nak muntah orang belakang aku kot time tiap kali mamat ni muncul kat skrin putih tu. walaupun duduk di depan sekali sampai sakit tengkok aku nak dongak tengok. aku tak kisah!

aku bagi 11.5/10 bintang. boleh??? hahahaha

p/s: tiba-tiba rasa nak bawa trak pi kelas baru banyak monster minat aku.


13 comments :

  1. apa kejadah round neck pun takleh masuk kelas?

    ReplyDelete
  2. MAKEUP CLASS INFO :
    DATE: 9/1 --->> SHAH ALAM (RM150)
    TIME: 10:30 AM-5:30 PM

    DATE: 15 & 16 JANUARY ----->> TERENGGANU & KELANTAN (RM250)
    TIME: 10:30AM-5:30PM

    DATE: 23 & 24 JANUARY -----.>> BRIDAL MAKEUP CLASS (2 DAYS) IN KL (RM500)
    TIME : 10AM-5:30PM (FOR BOTH DAYS)

    -MAKEUP, LUNCH, CERTIFICATE PROVIDED
    -BRING YOUR FRIEND, GET RM20 DISCOUNT PER PERSON YOU BRING

    BOOK NOW, LIMITED SEATS!!!!
    http://www.eyrarizal.com
    http://www.lovesaysitall.blogspot.com
    FB: Eyra Rizal @ Eyra Rizal Touch

    ReplyDelete
  3. izaaannnn ~ encem nye jacob tue an.. isk33..tp still mnt edward cullin tue..ahaahahha

    ReplyDelete
  4. nada-->ko punya ke weyh?
    tak pa la. ex aku je tuh. aku sedekah je la kat ko ;P
    hahaha

    ReplyDelete
  5. avid gunner-->hai ;)
    ntah la mybe sebab dia dulu kena cam tu kot ;P

    ReplyDelete
  6. zureen-->tapi hj salleh lagi hensem kot ;P
    muahahaha

    ReplyDelete
  7. aku x sempat tgk lagi citer nihhhh..cedihhhhh

    ReplyDelete
  8. jom adli. kalau nak tgk kali ke2 aku tak kesah. hahaha

    ReplyDelete
  9. amboi222..kang de org ckp aku curang...hahahahaha...weh..nmpknya ko dah melupakan blog aku jeee mcm...isk

    ReplyDelete
  10. yeyy....da mam prosperity and da tgk new moon. sume org bnje. sonok.
    =p

    ReplyDelete
  11. luvida-->ye la. mentang2 la dia kan ada kan orang kan nak belanja kan. izan ni sape la nak belanja kan...;(

    ReplyDelete
  12. luvida-->ye la. mentang2 la dia kan ada kan orang kan nak belanja kan. izan ni sape la nak belanja kan...;(

    ReplyDelete

leave me some words ;)