Followers

Tuesday, December 22, 2009

usaha kalau naik escalator lagi cepat berjaya


kalau mengikut jadual yang aku baru daftar untuk sem ni. aku belum ada kelas untuk hari isnin. tidakah itu indah. tu pon ko nak complaint ke izan? sapa kata aku nak complaint? aku just nak bersyukur je. oleh itu mari beramai-ramai menadah tangan mengucapkan kesyukuran yang tak berbelah bahagi ke hadrat ILAHI ;)

selasa : pengurusan dan strategi pemasaran.
rabu : prinsip kewangan korporat
khamis : kelakuan organisasi & pengurusan strategik
jumaat : sains pengurusan
sabtu : kursus pengurusan persatuan 1

and ada lagi sabtu subjek aku nak kena daftar manual. kalau U lain aku rasa korang or diorang just daftar masuk dalam mana-mana set and telah di tetapkan subjek apa yang korang or diorang kena ambil dan masa pon telah di tetapkan kan? tapi dekat UKM yang banyak mengajarku erti kesabaran dan ke-berdikari-an kerana semua kena tetapkan sendiri. what the big??? bila daftar subjek ni clash dengan subjek ni. bila daftar subjek ni prasyarat subjek belum ambil. ok,kalau bab subjek prasyarat yang tak ambil lagi ni,aku rasa masalah ni aku sorang je yang hadapi.


bebel panjang-panjang pon bukan korang paham kan. stop kejap. nak tidur atas tilam keras aku sebab kalau tak selalu guna dia tak kan empuk dan gebu seperti tilam lama. so aku kena bekerja keras untuk menjadikan tilam baru seperti tilam lama yang empuk dan gebu tu. doakan aku berjaya.

p/s: nak pi pasar malam.



23 comments :

  1. aku yg snap gamba kat atas tu! haha

    ReplyDelete
  2. cantik pic tu nada!

    izan..pengurusan kekeluargaan x de? hehe

    x jenguk blog ak pun!

    ReplyDelete
  3. U aku dah susun elok2 dah..tp suka hati la kalau nak ubah sendiri...

    btw, sabtu ada kelas? x bestnya...x bole berparti liar friday nite...

    ReplyDelete
  4. hahahaha
    mana ekau tau kitaorang xfaham?
    huhu

    ReplyDelete
  5. ihihi..selamat belajar....ngeh3...ila da 3 mgu msk clus..ihihi

    ReplyDelete
  6. amik masa tu nak buat tilam keras bagaikan..kepada yang empuk

    ReplyDelete
  7. x d eclass ari isnin tpi sabtu masih ade...
    wah aku sabtu masyukk g jalan2...sonok nyer...cian ko kene STUDYYY...wekk

    ReplyDelete
  8. budak gemuk...budak gemuk...budak gemuk...budak gemuk...budak gemuk...budak gemuk...budak gemuk...budak gemuk...budak gemuk...budak gemuk...budak gemuk...budak gemuk...budak gemuk...budak gemuk...budak gemuk...budak gemuk...budak gemuk...hahahahaha

    ReplyDelete
  9. nada-->ko ke yang snap nada? aku dah lupa la... ;P
    hahahaha

    ReplyDelete
  10. adli-->ada,tapi kene pi blaja dengan husband aku nanti. baru adil ;P

    ReplyDelete
  11. avid-->aku berparti buih je di bilik hari2. hahaha

    ReplyDelete
  12. hans-->tengok ko gelak aku dah taw ko tak paham ;P

    ReplyDelete
  13. liyana-->akan usaha sampai berjaya! ;P

    ReplyDelete
  14. syaf--> kenapa aku rasa ko cam nak tolong aku pi kls je ari sabtu ni ;P
    hahahahhaa

    ReplyDelete
  15. ali--> ni pon sama ni. ko pilih ali. nak lempang lelaju ke nak babab2 sikit. hahahaha

    ReplyDelete
  16. da stat new sem ek?
    hehe..kak ida coti lagi!
    =D

    ari sbtu pon ade cls?

    ReplyDelete
  17. nanti baca blog aku. hahah. aku nk buktikan bahawa aku lh yg snap gambaq tu. hahaha

    ReplyDelete
  18. luvida-->kelas koke la sabtu tu ;)

    ReplyDelete
  19. luvida-->kelas koke la sabtu tu ;)

    ReplyDelete

leave me some words ;)