Followers

Friday, December 25, 2009

tango bersama sugar daddy

ntah bila la sugar daddy aku nak masuk kan duit ntah. asal nampak atm je kompem nak cek. hasil nya? mengecewakan. tahap kekecewaan sampai nak post entry baru pon tak da mood. ye la,nak post amendenye kalau duk bilik dari pagi sampai ke malam. bangun pukul 11 pagi. tidur pukul 6 pagi. aku pandang babychuk,babychuk pandang aku. memang tahap keromantikan yang tak dapat di sangkal lagi. sapa kata aku gila pon aku dah boleh terima sekarang.

buka fb,asyik-syik refresh page. button F5 pon dah bosan asyik kena tekan ja. kalau dia ada mulut kompem dia kata cam ni. ko ingat aku punching bag ko? aku? kompem rekod masukkan lam youtube then aku boleh jadi femes. lagi femes dari keadaan diri ku sekarang. nak main farmville? asyik-asyik tanam,tuai,buka hadiah krismes,lawat kebun orang,tolong bajakan sebab nak naikkan point. kalau dapat naikkan pointer dengan cara tu hari-hari aku sanggup buat.

sebelum korang rasa cam nak lempang aku sebab baca entry yang tak da point ni. memang saja aku nak dapatkan pelempangan free dari korang. mana semua orang pi eh? bila bukak read list,tade sape pon hupdate? kome pi kerja part time eh jadi santa? kat mana? aku nak join gak. mana tahu ley dapat duit ribu-ribu. jadi la ribu-ribu je. kalau jadi santa je ley dapat juta-juta. kompem dah ramai duk pakai baju merah jalan merata kolej aku ni.

ok,dah azan. sebagai tanda menghormati aku. nah! hadiah maal hijrah dari aku. aku tak bagi hadiah krismes sebab aku tak sambut ;) tapi perlu di ingat kan,jangan ambil. aku suruh tengok je. abaikan mukus yang meleleh. memang saja dia keluarkan. go aliff!

p/s: masuk je duit jpa! joli eh kengkawan???



5 comments :

  1. kak t xde mende nk hupdate...tggu sok lusa yer...

    mukus tu sgt tepu ek...? hehehe...

    ReplyDelete
  2. wargh~best wO jOli katak.
    ngee~ :D

    ReplyDelete
  3. atie watie-->kak tie,hupdate la hari2. please kak tie pleaseeee ;(

    ReplyDelete
  4. cik hafiza-->aku joli badak kot. hahaha ;P

    ReplyDelete
  5. cik hafiza-->aku joli badak kot. hahaha ;P

    ReplyDelete

leave me some words ;)