Followers

Monday, December 28, 2009

pinjam duit korang boleh?

isnin datang lagi dengan mainan baru *cam iklan tora dalam tv* TORA datang lagi dengan what so ever mainan aku tak tahu. wah! izan dah pandai guna word what so ever? nampak cam tak kena dengan diri ku. hahaha. ok lepas ni aku nak kena potong kuku. sebab dah macam ponti anak remaja aku tengok. bukan aku tak nak potong. aku and kakak rumate aku terlupa bawa balik nail cutter dari rumah. boleh tak guna alasan tu? hayyan pon sama! pi marah dia gak. yuni? dia tak payah pakai nail cutter sebab apa kawan2? ha! tu kena tanya yuni sendiri. atie? jauh benor nak pinjam nail cutter nye...

ape kes ko izan cerita pasal kuku and nail cutter bagai. tak da modal apa? oit! mulut cam longkang loji nuclear.ok,words tu aku dapat malam tadi. memang free je aku dapat malam tadi. selalu aku kenakan orang kan. tetibe ter-sentap dok jap. tersentap dok? what ever...gila gedik ko izan...jap,aku layan lagu glamorous.

hari ni aku tak da kelas and kejap lagi nak pi ATM bank islam. ok,oleh itu mari tadah tangan ramai-ramai. ok,dah tadah tangan dah eh? oloh oloh olohhhhhhh...sungguh mendengar kata. kita start doa eh. kalau perempuan ameen kan aja. lelaki baca doa cam aku nak baca ni sendri. kang tak makbul plak.

"ya,ALLAH ya tuhan ku,dengan MU aku memohon. semoga duit JPA izan dan KAWAN-KAWAN nya masuk hari ni. sesungguh NYA izan dan RAKAN-RAKAN nya telah melarat beberapa hari hidup di perantau nan jauh dari ibu dan bapa mereka. KAU lindungilah izan dan RAKAN-RAKAN nya. ameen"

dah-dah,sapu kat muka tu sikit...oloh oloh olohhhhhhh...sweet! ;)

kalau korang nak aku update benda lain selain dari aku mengarut minta duit JPA aku cepat masuk baik korang doakan hari-hari. sebab kalau aku ada duit aku boleh pi tempat lain kan selain duduk di bilik. so,nanti aku akan ada benda lain nak di-story mory kan kat korang. mana korang nak? nak aku mengadu domba pasal duit JPA tak masuk ke or nak doakan aku? hah! pilih,pilih...

tak nak dua-dua? erk,ok fine ;(

p/s: buku-buku perlu di beli. dengan apa nak beli? pinjam duit korang dulu boleh?



18 comments :

  1. dah cek pukul 11 td hampeh baki atm aku rm3.10 same je macam minggu lepas x berubah.
    huh
    siap kau jpa.

    ReplyDelete
  2. hahaha sabo la izan~
    awl lg nih..
    tp besa mmg korg y dpt dlu dr ktorg..huhu

    ReplyDelete
  3. semoga cepat masuk duit supaya bleh blanje aku.hehe

    ReplyDelete
  4. Cik Cookie dah abis duit wat shopping.soweyyy

    ReplyDelete
  5. aku aminkan 40kali..masok open table la..caya lah..izan mmg pemurah!!

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. atee-->nak suh dia siap pi mana? nak bawa pi shopping ke? hahaha

    ReplyDelete
  8. keyna-->erk? kitorg masuk dulu eh? hope betul! ;)

    ReplyDelete
  9. mr penyubiru-->erk,ade bukti perjanjian??? hahaha

    ReplyDelete
  10. cc-->akak memang,da borong 1 cameron tak ingat donia. hahaha

    ReplyDelete
  11. jmr-->ape?? ko nak open table? ok! aku join! hahaha

    ReplyDelete
  12. jmr-->ape?? ko nak open table? ok! aku join! hahaha

    ReplyDelete

leave me some words ;)