Followers

Wednesday, December 23, 2009

sexy dan hot

cuaca hari ni mendung seperti biasa. lewat petang di anggarkan akan hujan tetapi tidak lebat. mungkin hanya seperti semalam time aku pi pasar malam. beli legging. ade orang tanya aku legging tu apa. legging tu macam ni :

nak kemana izan oi pakai legging bagai ni. nak ke kelas la uols...hahaha..gila gedik kalau aku pakai menatang tu kelas. baju aku ke kelas hanya baju kurung or shirt with jeans. tu je. kadang2 je aku pakai blouse. tu pon ikut mood aku. but normally aku sarung baju kurung je. senang. formal and simple. tak yah nak pening kepala pikir nak match kan seluar dengan baju mana. tudung kaler apa sesuai dengan shirt ni. ah,leceh!

so boleh di simpulkan di sini aku hanya bargaya di luar UKM. kalau korang nampak aku cantik umpama bidadari kayangan itu tandanya aku nak keluar menfofular kan diri di luar dari pintu pagar UKM. usah tanya nak kemana. balik rumah pon kadang-kadang aku semangat nak melaram bagai. asalkan di luar dari UKM. kalau jumpa aku dalam UKM and aku kelihatan comot. sila tegur dengan perkataan "hai hai bye bye" hahaha

kalau kelas pagi memang aku malas gila nak pakai lens. so capai spek. jalan ke luar bilik. kalau kelas dah petang sikit or tengahari sikit ade la kot mood nak pakai lens. lagi pon mata aku berair kalau pakai lens pagi-pagi. ouh! sungguh gedik mata kau macam tuannya. tetibe mood nak cerita pasal subjek hilang. so layan movie anak buah aku mandi kat sungai dusun ayah aku. aku rasa dia buat penerangan pasal rakit. tapi cam bunyi kapal terbang pon ada. lantak ko la shahrul. even ko sexy or hot macam mana pon mak su still sayang ko lebih dari anak-anak buah yang lain. aku lah contoh mak su yang adil dan saksama ;)

video




17 comments :

  1. hehehehe..ko kat mana2 pon hot izan...

    ReplyDelete
  2. bidadari kayangan eh? haha..penah tgk ke?

    ReplyDelete
  3. izan, marila visit my online shopping
    http://ohtulip-shops.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. sme la..kak ida kalau g clas...selekeh je..kalau kua meronggeng baru la senonoh cket hahhaa

    ReplyDelete
  5. pakai legging ngan baju labuh ok aa.tapi kalu pakai baju singkat tu yg sakit mata tengok.aduh!

    ReplyDelete
  6. violetless-->ye ke? aduh! terperasan dalam jangka masa yang lama ;P
    hahaha

    ReplyDelete
  7. avid-->belum,aku bayangkan je. ko pernah? ;P

    ReplyDelete
  8. fariena-->bukan sek si,seksa! ;P
    hahahahaha

    ReplyDelete
  9. adli-->sape? shahrul ke aku deli? hahahaha

    ReplyDelete
  10. luvida--> memang semua org cam tu kot kak ida? ;P

    ReplyDelete
  11. penyubiru-->memang aku pakai dengan blouse labuh pon. gilo apo nak pakai dengan baju singkat,ngamuk hj salleh nanti. hahaha

    ReplyDelete
  12. penyubiru-->memang aku pakai dengan blouse labuh pon. gilo apo nak pakai dengan baju singkat,ngamuk hj salleh nanti. hahaha

    ReplyDelete

leave me some words ;)