Followers

Monday, December 21, 2009

jangan kahwin senyap-senyap macam???


ouh,pagi yang dingin.suasa yang nyaman.burung berkicauan.terasa silauan matahari cuba menceroboh masuk melalui tingkap bilik kolej ku syurga idaman astro ku. ecececeeee... ayat-ayat tersebut adalah untuk mendedahkan bahawasanya aku bangun pagi! yeay! bangun pagi ade dalam azam tahun baru aku hari tu tak? kalau tak ada, anda boleh tolong tambahkan sat lagi eh. "please ibu please..."*bak kata adam* adam sekarang kan gila tengok cerita upin dan ipin. kalau nak mintak angah aku a.k.a ibu dia pasangakan cerita upin dan ipin dia mesti sebut macam ni "please ibu please".

korang dah nampak muka vangga the vas aku ni. macam inilah kali pertama kau bangun pagi izan. cop! dengar isu kahwin rahsia kat hotfm jap.

ok,sambung balik.actually aku bangun pagi sebab nak daftar subjek. pelik kan. kelas dah start hari ni tapi aku baru nak daftar subjek. kan budak bijak. daftar lambat-lambat pon still ley catch up lagi.zapppppppp! *kene panah petir* hahaha...sungguh penipu ini budak. memang macam ni sistem ukm. suruh student datang melepak awal-awal ambil mood UKM-ian dengan ugutan bahawa kelas telah bermula lalu membiarkan masa seminggu ini hanya untuk mendaftar subjek. kan indah strategi tu. sungguh menitikberatkan sistem penyesuaian diri para pelajar. ouh,sila jgn saman aku. lariiiiiiii....

si tembam tak nak berjalan lagi. aku rasa dia nak suruh aku ajar die merangkak balik. kejap lagi ayah tiri dia nak datang jap tengok-tengok kan apa yang fatut. kalau tak nak berjalan juga,kene hantar pi ICU la jawap nya. macam dah parah je aku tengok. makan tak nak,minum tak nak. dah urut-urut kot-kot ada urat yang tersimpul pon still dia tarik muncung ompekbeleh. kang den plak yang mogok kang ekau ghaso la...

p/s: jangah kahwin rahsia-rahsia.



11 comments :

  1. chentamaya-->selamat juga selamanya ;)

    ReplyDelete
  2. bangun pagi sebab ader orang kejut... muahaha...

    si tembam tu bukak plug dia, tgk ada air ke hape, lap2 sket, pasang balik, cuba start balik. huhu...

    ReplyDelete
  3. selamat kembali ke sekolah..hahahahahaha...padan muka izannnn

    ReplyDelete
  4. hahaha
    slmt pergi skolah balik

    ReplyDelete
  5. please mak su please.....hehehe how's si tembam?

    ReplyDelete
  6. acan-->thanks for kejutkan ;) even izan bangun lagi awal kan?
    hahaha...dah tak majok si tembam tu.

    ReplyDelete
  7. adli-->sokey la,dari ko yang tak de cuti sekolah yang panjang cam aku kan? ;P

    ReplyDelete
  8. hans-->tuk ko jugak kan hans. siap kene pindah sekolah lagi kan? ;)

    ReplyDelete
  9. fariena-->dah ok. siap dapat belanja air lagi. hahaha

    ReplyDelete
  10. fariena-->dah ok. siap dapat belanja air lagi. hahaha

    ReplyDelete

leave me some words ;)