Followers

Wednesday, November 04, 2009

cibrit

semalam makan malam kat pok tek *betul ke aku eja ni* ade setengah org sebut bb...mulanya aku nak makan nasi goreng ayam kat sana...sekali pak cik yg amek order tu kata ayam dah abes ;( perbualan ayam dah abes tu hanya di fahami oleh yuni. aku paham la sikit2 tapi tak semua dialek kelantan pak cik tu aku paham. yuni layan dengan gelak je...aku nak gelak gak tapi tak paham sgt...so senyum2 malu je gitu boleh? ;P

oleh kerana takde nasi goreng ayam,makanya nasi goreng pataya je la...then hayyan teringin nak makan kerang bakar...aku pon teman la layan sekali...mmg aku suke makan pon. tapi aku ade masalah sikit dengan kerang ni,kalau aku makan lebih sikit je mula la mata aku gatal2 and nanti aku dengan kompemnye akan cibrit! *cirit birit*

and now! dah 3 kali aku pi tandas tiap 2 jam! shitto punye kerang! lg trk org yg makan nye tak? even dah tahu tak ley nak makan kerang still nak sental setengah bakul tu kan?

last paper 11 nov but tak de sape ley amek aku masa tu...dak2 ni kate last kene kuar before 13 nov ni. jumaat. kompem2 la mmg tade sape yg ley amek aku. nak campak mana barang aku ni...

ade lg 3 paper...esok bisnes comm,isnin managerial acc,and rabu ppdi! come on izan! u can do it!

gtg! cibrit dtg balik!

p/s: duit makin kering,dalam erti kata laen dah kering...



7 comments :

  1. meh aku transfer kat ko sikit nak topex?
    kata nikmatttttttt ;P

    ReplyDelete
  2. Yang sebenarnya... dragon ballz ada... eh silap... yang sebenarnya... tom yam poktek memang sedap...

    ReplyDelete
  3. sokong! pedas tapi menyengat! ;)

    ReplyDelete
  4. biasa la tu kak ida...
    kak ida tak pernah ke? ;P

    ReplyDelete
  5. biasa la tu kak ida...
    kak ida tak pernah ke? ;P

    ReplyDelete

leave me some words ;)