Followers

Sunday, November 08, 2009

u r LOSER ok!

lelaki-lelaki yg harus di reject!

1.pengecut.*aku call tye sape terus letak,tak pon ayah aku angkat tepon terus letak*
2.tak paham bahasa*bila aku kata aku tak sudi,dah! plz berambus!*
3.mengacau tiap masa*aku dah tak reply msg dah! blah!*
4.cakap macam lam kelambu*cube cakap kuat sikit! tak de halkum ke??? pondan??? ke tertelan halkum?*
5.laen aku tye,laen jawap*bila aku tye nama sila jawap nama penuh ngan no ic. bukan "hamba Allah"*
6.jgn nak wat lawak bodoh bila aku tengah marah*nak makan kaki saiz 6? try wat aku kasik percuma je*
7.jgn nak tegur2 cara aku cakap,kasar ke,hape ke.*macam ko bagus sgt*
8.bila aku suruh cakap,sila cakap*ke ko bisu????*
9.boleh berpikir dengan akal,bukan dengan lutut*bila aku dah tanak cakap,sudah la. tak yah nak tye bukan2*
10.hantu vunguk cam kau! dah la vunguk,hantu plak tuuuuuuuuu*sgt loser!*


p/s: gangguan psikologi boleh dakwa sampai balai polis tak? aku rasa nak pi wat repot polis je skg!



16 comments :

  1. tersangat larh annoying golongan2 mcm ini kn?
    kalo larh ade cre senang utk delete mrk.
    haih.

    ReplyDelete
  2. delete! delete! delete!
    muahahaha

    ReplyDelete
  3. boleh sue sebagai sexual harassment.

    ReplyDelete
  4. boleh?
    kalau ganggu lg,mmg nak wat report polis terus!

    ReplyDelete
  5. errkk
    sabar2. jgn layan. ignore trus

    ReplyDelete
  6. saba2...meh bg nombor tu meh..kita miskol reramai..bio antu lagi tensen..hahah

    ReplyDelete
  7. kannnnnnnnnn...
    next entry aku masukkan no tepon die.
    kol sampai die rase cam aku rasa nak sepak terajang telepon tu jauh2...

    *izan,cool izannnnnn...;)*

    ReplyDelete
  8. acan cakap cam tu ke?
    izan dengar je kottttt ;P

    p/s: tapi kasik kuat sikit eh...volume 5 ok la ;) muahahahaha

    ReplyDelete
  9. sangat2 setuju.. jadi kaum adam.. take note untuk n3 ini spaya anda tak di reject dengan mudah oleh kaum2 hawa... :)

    ReplyDelete
  10. saya sokong!
    hidup izaty!
    motif???
    muahahaha

    ReplyDelete

leave me some words ;)