Followers

Friday, November 06, 2009

tak jadi

hari ni birthday nur athiah halmy. a.k.a atie. blog dia cari sendiri kat sebelah tu. sejak 2 menjak ni die rajin gak hupdate,sebab tak ley kuar ngedate selalu katanya. tapiiiiiiii...ah,selalu gak tu ;P

ok,kembali kepada apa yg hendak di sampaikan yer kakak and abg2. di sebabkan dah hujung sem,makanya kitorg ni mmg ngah takde duit. so kene la kutip sorg 5hengget nak sambut beday athiah ni. wat beli kek kan ;P *motip nak letak 5 hengget sebab nak soh athiah bayar balik* tak de la bebeh...ai gurau je...;)

so mengikut plan hayyan. die nak konon2 ajak atie and kitorg g tgk wayang...mid nite la kan *gila! paper makin berat ade hati nak tgk wygggggg*

makanya kitorg pi la nak amek athiah ni kat kolej dia. and nak letak kek kat but kereta hayyan time kat sana je. sekali nampak atie lam kereta ngan cd sebelah kereta hayyan kat tempat kitorg parking kereta...huh! motip??? sebenarnya atie baru balik kuar makan ngan cd *bape banyak sebenanrnya daaaa*

kitorg patah balik buzen(kolej aku,yuni,yan n yona) kata hayyan tertinggal purse. then pi balik kris mas(kolej atie) nak pi amek dia...

*skip*

masa dia nak masuk kereta aku soh dia amek payung lam but...
thennnnnn...
taraaaaaaaaaaaaa....



ade sambungan yerrrr,saje nak kasik athiah touching lelebih ;P

p/s: im not belong to anyone! *mood rasa nak wat press conference*





6 comments :

  1. ko admirer tu kate ko da ada balak ke?ko tampal ke cakap i'm single n available..heheh

    ReplyDelete
  2. pastu aku pon datang makan kek *tetiba sangat

    ReplyDelete
  3. haHa...

    wHat a BiG suRpRise eH...

    neWay saY hePi besDay 2 my oLd fRiend, aTie...

    ReplyDelete

leave me some words ;)