Followers

Wednesday, November 11, 2009

kalau tak boleh nak tujuk bodoh depan org yg kita sayang depan sapa lagi?


walah!

tajuk paling panjang aku pernah ada. mana aku dapat ini tajuk? kasik tgk cerita PISAU CUKUR di pawagam yg berhampiran ya kakak2 dan abg2 sekalian. rabu! opkos lady price! ;) aku ni bukan la jenis yg suke tgk cerita melayu (cerita afdlin aku layan). tapi memandangkan kelapa aku agak mereng dan geram memikirkan paper ppdi yg agak mengecewakan hati dan perasaan aku pagi td,maka aku layan kan saja hayyan ajak pi alamanda. did i said kelapa? i meant kepala ok..

cerita dia agak panjang aku rasa and agak slow. masuk lam kul 1 ptg keluar dalam 2.45 ptg...ala2 lama cam cerita hindustan plak rasanya. tapi tak pe,aku tak bosan tgk cerita ni. so far dari 5 bintang i give 3 stars. ok? cukupla...bayak lg movie yg aku nantikan lam bulan ni...GSC! nantikan pelaburan duit ku yg mmg tgh tak de ni ke perut organisasi mu.

ade one time my faqir said " kalau tak boleh nak tunjuk bodoh depan org yg kita sayang,depan sapa lagi?" omaigod! tetibe sentap ingat kenangan lalu...did i said my faqir? i meant that faqir la...muahaha...aku menjadi semakin gedik after watch this movie. omaigod! pls jauhkan aku dr bercita2 menjadi pisau cukur...sambil tadah tangan dengan bertelekung lalu menghadap kiblat dengan muka yg penuh cahaya keimanan.

nak aku cerita pasal ppdi ke? naaaa..nothing to said! just tawakal...

dah2 pi sewa basikal bawa2 beriadah tu. jgn nak ternak apa yg tak patut...sambil pakai kasut sukan berbaju kurung untuk berjoging!

p/s: masalah,masalah...tak pe demi masa depan anak2..;)



8 comments :

  1. ain-->haip2~
    nak jugak? amekkkkkkk ;P
    muahahaha

    ReplyDelete
  2. 3 bintang je? kureng ek izan?
    kak ida x tgk agi..huu...
    kwn kak ida ckp...pix korg tu mcm adik bradik =p

    ReplyDelete

leave me some words ;)